Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:16, 21 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Hm olejować czy lakierować ?

no właśnie muuuus się przygotować jak już wiosna buchnie
bociek 20:21, 21 mar 2013

ana_art napisał(a)
u mnie za oknem takie widoki

były rok temu teraz jak to ktoś trafnie ujoł... białe g...

a biale g... to z tego miejsca

http://bezodwrotu.blogspot.com/2013/03/kto-mi-to-zrobil-i-dlaczego.html
ana_art 20:29, 21 mar 2013

Agnieszko Keri bardzo mi miło że mnie odwiedziłaś, jest mi niezmiernie miło czytać takie ciepłe słowa
chętnie zobaczę fotki bielonych mebli. Linia kroplująca jest taka prowizoryczna, tzn polożony jest przewód i podłaczałam do niego zwykły wąż, a wąż do kranu dzięki czemu oszczędzałam czas na staniu z wężem ale w tym roku będę miała zrobione prawdziwe nawadnianie Gardenarium przyjedzie i zrobi elegancko, a ja kupie mebelki i będę leżała z zimnym mohito na foteliku .
U mnie działka ma spadek, więc tak sobie wykombinowalismy że chcąc dobrze wykorzystać przestrzeń jaką mamy mus zrobić takie proste 'tarasy' stąd murek oporowy. Jego wygląd nie jest szczytem moich marzeń... stąd jego obsadzanie by nie było go widać
Madzenka 20:57, 21 mar 2013

ana_art napisał(a)
u mnie za oknem takie widoki

były rok temu teraz jak to ktoś trafnie ujoł... białe g...

Myślalam, że oszalałam...
ana_art 21:02, 21 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Myślalam, że oszalałam...

hihihi wiedziałam, że będzie taka reakcja nie martw się wszystko z tobą OK to tylko mój wisielczy humor....
bociek 20:09, 22 mar 2013

Jutro jade do Insekta oblukac bukszpany... Na razie Dziewczyny donosza, ze szalu nie ma, a Twoje byly calkiem calkiem
ana_art 21:34, 22 mar 2013

przeczytałam komunikat i ręce mi opadły....

Mrożący komunikat wydało też Rządowe Centrum Bezpieczeństwa. Dziś i jutro temperatura odczuwalna wyniesie od - 27 do nawet -38 st. C. Tak ekstremalnie niska temperatura to czwarty w pięciostopniowej skali zagrożenia wychłodzeniem organizmu. W ostatnich dwóch latach takich dni było zaledwie 25.
Mróz nie odpuści nam co najmniej przez najbliższy tydzień. Na niewielkie ocieplenie- do ok. 0 st. C, możemy liczyć dopiero na początku kwietnia. Jeszcze na początku przyszłego miesiąca synoptycy przewidują jednak intensywne opady śniegu.
ana_art 21:36, 22 mar 2013

bociek napisał(a)
Jutro jade do Insekta oblukac bukszpany... Na razie Dziewczyny donosza, ze szalu nie ma, a Twoje byly calkiem calkiem

byłam, widzialam były po6,90 naprawde ładne, alem chyba chora bo przeszlam przy nich bez wzruszenia... ale co sie wzruszac jak na dworze ziąb....w tej chwili -12 ...
ewa004 21:40, 22 mar 2013

ana_art napisał(a)
przeczytałam komunikat i ręce mi opadły....

Mrożący komunikat wydało też Rządowe Centrum Bezpieczeństwa. Dziś i jutro temperatura odczuwalna wyniesie od - 27 do nawet -38 st. C. Tak ekstremalnie niska temperatura to czwarty w pięciostopniowej skali zagrożenia wychłodzeniem organizmu. W ostatnich dwóch latach takich dni było zaledwie 25.
Mróz nie odpuści nam co najmniej przez najbliższy tydzień. Na niewielkie ocieplenie- do ok. 0 st. C, możemy liczyć dopiero na początku kwietnia. Jeszcze na początku przyszłego miesiąca synoptycy przewidują jednak intensywne opady śniegu.

Aniu czy cię pogięło !!!!!!!!!!!
Ja chcę wiosnę
ana_art 21:44, 22 mar 2013

ewa004 napisał(a)

Aniu czy cię pogięło !!!!!!!!!!!
Ja chcę wiosnę

Ewa jak nic... pogieło mnie totalnie, już sił do niczego niiimam...