Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Rododendronowy ogród. 19:04, 21 cze 2012

Do góry
Bożenko witam. Ostatnio nie jestem na bieżąco, ale obiecuję poprawę po niedzieli Pracy mnóstwo w office i w ogrodzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:02, 21 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Marzenka, będzie dobrze ! jak jakiś chwaścik zostanie, to Ci go Ogrodowisko wyrwie
nie stresuj się kochana, pięknie u Ciebie jak w żurnalu ! ja też już nózkami przebieram przed tym Waszym spotkaniem

Ania podsunęłaś mi pomyśł na konkurs Kto w ciągu 10 min uzbiera najwięcej chwastów
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:00, 21 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Marzenko..przyjmiesz nas w innym terminie?????

Ania zawsze !!!!!!
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 18:59, 21 cze 2012

Do góry
Wszystkiego naaaaaajlepszego!!! A ktore urodziny, 18-te???

No ja nie mogę , myślalam, że Ania ASC i Irenka miłek pędzą ale Ty pobijesz chyba rekord ogrodowiska w ilości stron. Sebek czuj sie zagrożony Ruch u Ciebie jak na autostradzie..... Francuskiej ....
Pozdrawiam i świętuj z M urodzinki. Spędź ten czas z rodzinką a do nas na pewno wrócisz
Zielony galimatias 18:12, 21 cze 2012

Do góry
Znalazłaś się zaraz cię przeczytam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:51, 21 cze 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Milego dnia zycze i buziaki zostawiam !!!!

A dziękuję i zaraz ślad u Ciebie zostawię
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:50, 21 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)
dziękuję Marzenko musze poszukać u mnie w sprawdzonych szkółkach w takim razie TAk sobie przelicze 4 szt na metr,
pozdrawiam

Ale jeśli kupisz droźej niż kilka zł za szt to za drogo moje były po 9 zł ale były już ładne i rozgałęzione. A z allegro chyba po 1,5 zł....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:49, 21 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Marzenko jest cudnie a bukszpany przed domem powalają na kolana :0. wygooglałam buka tricolor i faktycznie cudny, nie widzialam takiego nigdzie w sprzedaży...

Ania wczoraj poczesałam znów moje największe kule, bo jak się dowiedzialm że Sylwia i Sebek może dojadą to musiałam je podfryzować

O matko co ja się dowiaduje jest nadzieja , że dojadą ??? Superrrrrrr

Jest szansa 50/50 Proszę dopingować Sylwię i Sebka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:48, 21 cze 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Zlot już lada chwila więc i napięcie rosnie i pracy pilnej Ci nie brakuje. Pozdrówka.

Bożenko wapdam na chwilę po pracy aby zerknąć co się dzieje do 22 w ogrodzie a efektów nie widać... I potem już ledwo ogarniam, ale obiecuję poprawę po niedzieli
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:47, 21 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)
Marzenko zazdraszczam zlotu gdybym tylko bliżej mieszkała.......
Mam jedno pytanie odnośnie grabu...sadzonki kupowałaś na wiosne czy jesienią...sama nie wiem kiedy lepiej sadzić.I jeszcze jedno...sadziłaś w jednym rządku czy może tak przemiennie, nie wiem jak się to nazywa jeden wysunięty, drugi lekko z tyłu ............ale namotałam

Diana żywopłot grabowy jako jedyne nasadzenie w moim ogrodzie, które zostało posadzone przez firmę projektującą mój ogród. Sadzonki były kupione ponad 1,2 m ale i tak przyciete o 1/3 zaraz po posadzeniu w maju 2010 roku. Potem był cięty pod koniec lata. A nastepnie 3x w 2011 i w tym roku już raz wczesną wiosną przed wypuszczeniem listków i teraz czeka na kolejne strzyźenie
Sadzony jest w jednym rzędzie , 4 szt na metr.
Sadzonki kupowane były pod Wrcławiem i za żadne skarby nie moge odnaleźć namiarów na tę firmę. Wiosną dosadzałam ok. 10 m z sadoznek z allegoro i wtopa..... Ale zaczynają sie powoli przyjmować...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:40, 21 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
dajcie spokój, żaden to wyczyn co do bukszpanu to miałam go dzisiaj jeszcze mocno poskubać bo jakieś paskudztwo go zaatakowało i spryskać, ale pada od 14... z daleka wygląda ładnie z bliższej perspektywy tak sobie, ale mam nadzieje że odbije to co planuje mu wyskubać

Mega profesjonalne przygotowanie do cięcia to i efekt świetny !!! Mój żywopłot bukszpnaowy o 2/3 krótszy ale też bicepsy i klatkę piersiowa poćwiczyłam
Wczoraj cięłam a dzisiaj leje.... Oj niedobrze, znów listki będą brązowieć......
A przechowalnia to super pomysł, też mam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:33, 21 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)

Hejka Marzenko, jak tam przygotownia do puszczania wiankow przy scianie wodnej???

Juz widze, jak czeszesz swoj raj na zlot I tylko mnie trafia, ze byc z Wami nie moge

Ale na pewno bedzie superzasto

Spoko, we trzy pochlipiemy sobie ....bo Konstancja też pochlipa..... na osłodę umówiłyśmy się na prywatny zlot.... o ile nas przyjma w późniejszym terminie.... szkoda, ze Bociek nie po drodze..byśmy Cię zgarneły.... i spotkanie BIS .......

A dlaczego nie przyjedziećie??????????????
Zawsze was przyjmę ale super by było gdybyście teraz już też przyjechały
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:32, 21 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
noooo jakoś tu cicho...... pewnie Gospodyni w ogrodzie trawkę pielęgnuje i chucha i dmucha przed spotkaniem się będzie działo!

Najpierw w ogrodzie odchwaszczałam a potem po innych wątkach biegałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:32, 21 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko jest cudnie a bukszpany przed domem powalają na kolana :0. wygooglałam buka tricolor i faktycznie cudny, nie widzialam takiego nigdzie w sprzedaży...

Ania wczoraj poczesałam znów moje największe kule, bo jak się dowiedzialm że Sylwia i Sebek może dojadą to musiałam je podfryzować
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:30, 21 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Hejka Marzenko, jak tam przygotownia do puszczania wiankow przy scianie wodnej???

Juz widze, jak czeszesz swoj raj na zlot I tylko mnie trafia, ze byc z Wami nie moge

Ale na pewno bedzie superzasto

Przegrywam walkę z chwastami, co wypelwiłam w poneidziałek znów zarasta....
Ja Cię juź nie namawiam....
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 06:25, 21 cze 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
[
Aniu, ja już wątek mam, ale straciłam już wszelką nadzieję na odwiedziny i przestałam pisać sama do siebie Wolę pisać do Was i z wami Nasadzenia w międzyczasie zrobiłam - ale gdzie mi tam do Waszych ogrodów... Wstyd pokazywać...Nawet trawy jeszcze nie mam, ups ..

Kochana a gdzie podpisik u Ciebie z linkiem do wątku??? Jak cię mamy odnaleźć ????? Ruch Ci zrobimy tylko daj nam szansę Podaj adres
Chelsea Flower Show 2012 06:19, 21 cze 2012

Do góry
Dzieki za zdjęcia roślin. A czy jeszcze inne zdjęcia ogrodów widzianych Twoimi oczami pokażesz?
Lecę w kulki... 06:09, 21 cze 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Zmykam, bo jutro wcześnie wstaję..., jadę na giełdę po świeże kwiaty...poproszono mnie o zrobienie dekoracji ślubnej w kościele, już się cieszę na samą myśl o tym , dobranoc..., oj dzień dobry

Ania zrób koniecznie zdjęcia dekoracji.
Tabliczki swietne dziewczyno, która lubi brąz
Ogród w Holandii 22:56, 20 cze 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Diana - no bo tez dbam o nie! Mój M nawet twierdzi, że bardziej niż o niego. Co nie koniecznie musi być bardzo dalekie od prawdy I jeszcze mówi, że wszystkie moje rośliny są rozpieszczone nawet bardziej niż nasze dziecko. I też ma rację, bo dziecko wcale rozpieszczone nie jest!
Marzenko - czyli już wiemy, że jakby co to na forum wpadniesz?

No
Ogród w Holandii 22:47, 20 cze 2012

Do góry
Agata piękne róże, a ja myślałam że Holandia z tulipanów słynie
Dziewczyny błagam nie zakladajcie forum wnętrzarskieg bo tzreba będzie się odzwyczaić od spania....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies