Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

monteverde 18:53, 21 cze 2012

Bożenko aleś mi oskomy narobila tym kozakiem ja przecież straszna grzybiara jestem u mnie się pieczarki polowe pokazują, ale to nie kozaki a Wieloszcze i innym , którzy je mieli zazdraszczam smardzy U mnie cały czas leje pozdrawiam
Madzenka 19:04, 21 cze 2012

Bożenko witam. Ostatnio nie jestem na bieżąco, ale obiecuję poprawę po niedzieli Pracy mnóstwo w office i w ogrodzie
Bogdzia 20:39, 21 cze 2012

monteverde napisał(a)
Bożenko aleś mi oskomy narobila tym kozakiem ja przecież straszna grzybiara jestem u mnie się pieczarki polowe pokazują, ale to nie kozaki a Wieloszcze i innym , którzy je mieli zazdraszczam smardzy U mnie cały czas leje pozdrawiam

Aniu jak leje to i grzyby będą , choc one nie lubia mocnego zalania grzybni. U mnie tylko w czasie burzy był deszcz i więcej nie pada. Nawet nie wiedziałam ale nie działają nam telefony, na szczęście internet działa i mamy komórki. nie jest więc źle. A to kozak dziś wieczorem.

Jutro już go zerwę bo mi ślimaki zjedzą.
Bogdzia 20:41, 21 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko witam. Ostatnio nie jestem na bieżąco, ale obiecuję poprawę po niedzieli Pracy mnóstwo w office i w ogrodzie

Wiem Marzenko że jesteś bardzo zapracowana. Pracuj spokojnie i potem napisz sprawozdanie ze spotkania. Kurczę to głupie uczucie ze sie nie może tam byc i trzeba czekac na sprawozdanie zamiast samemu wszystko obejrzec.
marzena 20:43, 21 cze 2012

Bożenko, piękny i smaczny z pewnością ten kozak /-ki
u mnie też kiedys bywały...ale to juz historia...
an_tre 20:47, 21 cze 2012

Widać Bożenko, że masz bliziutko na grzybki super obserwacja
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:50, 21 cze 2012

marzena napisał(a)
Bożenko, piękny i smaczny z pewnością ten kozak /-ki
u mnie też kiedys bywały...ale to juz historia...

Tak to jest zagadka że czasem rosna , czasem nie chcą. Miałam mnóstwo maślaków jak drzewa były młode a jak sie zestarzały to już nie ma . Obawiam sie ze z kozakami i prawdziwkami bedzie podobnie albo trzeba stare drzewa wyrzucac a sadzic młode no ale to nie do zrobienia bo pozwolenia trzeba na wycinkę.
Bogdzia 20:52, 21 cze 2012

an_tre napisał(a)
Widać Bożenko, że masz bliziutko na grzybki super obserwacja

Mam bliziutko ale to nie jest las moich marzeń bo o wiele lepiej zbiera sie w lesie sosnowym. W liściastych trzeba dobrze oczy wytrzeszczac żeby znaleźc.Ten rosnie w ogrodzie pod rododendronem przy brzozach oczywiscie.
monteverde 20:56, 21 cze 2012

Zerwij koniecznie, bo zrobaczywieje, a tak sosik będzie super
an_tre 20:57, 21 cze 2012

monteverde napisał(a)
Zerwij koniecznie, bo zrobaczywieje, a tak sosik będzie super
Już czuję jego zapach...mniam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies