z tyłu za pompą zrobiłam przechowalnik dla bukszpanów ktore mi zostały, nie sadziłam ich od frontu bo byly takie sobie, poopiekuje się nimi i zobaczymy co z czasem z nich wyrośnie
pokażę co jeszcze muszę przerobić
tam gdzie są białe kule kiedyś będą serby, ekran z cisa i ściana wodna
tutaj też trzeba zrobić przeróbkę, dosadzić trawy, cyprysy, ekran wysłaniający plac zabaw
i miejsce które najbardziej mnie wkurza
Dzięki, z tym cięciem to się uśmiałam bo ciełąm takimi nożycami szpalerowymi fiskarsa (najbardziej mi pasują) i stałam pochylona nad bukszpanami i chlastałam po pewnym czasie stwerdziłam, że takie cięcie powinno przeprowadzać się częściej bo to niezłe ćwiczenie mięśni klatki piersiowej i bicepsów
Śmieje się, że ławka jak przed typowym domem na wsi stoi przed domem ale bardzo fajnie tam siąść gdy na dworze upał, a dom już daje cień , no i widok fajny, a jak dojdzie kiedyś ciurkadełko po drugiej stronie będzie jeszcze fajniej
Dzięki, z tym cięciem to się uśmiałam bo ciełąm takimi nożycami szpalerowymi fiskarsa (najbardziej mi pasują) i stałam pochylona nad bukszpanami i chlastałam po pewnym czasie stwerdziłam, że takie cięcie powinno przeprowadzać się częściej bo to niezłe ćwiczenie mięśni klatki piersiowej i bicepsów
Śmieje się, że ławka jak przed typowym domem na wsi stoi przed domem ale bardzo fajnie tam siąść gdy na dworze upał, a dom już daje cień , no i widok fajny, a jak dojdzie kiedyś ciurkadełko po drugiej stronie będzie jeszcze fajniej
dajcie spokój, żaden to wyczyn co do bukszpanu to miałam go dzisiaj jeszcze mocno poskubać bo jakieś paskudztwo go zaatakowało i spryskać, ale pada od 14... z daleka wygląda ładnie z bliższej perspektywy tak sobie, ale mam nadzieje że odbije to co planuje mu wyskubać
Mega profesjonalne przygotowanie do cięcia to i efekt świetny !!! Mój żywopłot bukszpnaowy o 2/3 krótszy ale też bicepsy i klatkę piersiowa poćwiczyłam
Wczoraj cięłam a dzisiaj leje.... Oj niedobrze, znów listki będą brązowieć......
A przechowalnia to super pomysł, też mam