To ja mam coś w tym stylu tylko większe odstępy. Nie masz trawy pod nimi a ja mam trawnik i dopiero za nimi są rabaty. Nie mam fotki żadnej.
A poza tym i tak bym nie wkleiła bo i tak już sporo osób pisze że dopiero zaczęłam a już 3 rabaty pokazałam do omówienia.
Ale podoba mi się pomysł z obłożeniem pni dookoła kamieniami. U siebie wkleiłam linka z taką opcją tylko drzewko nie owocowe.
A niech tworzą gęstwinę Cudowne są Hodowcy by mogli wymyślić odmiany powtarzające kwitnienie
Czyli jeszcze trochę i sesja do przodu. Ech ten studencki stres
Dziewczynki bardzo się cieszę że oglądacie fotki miło mi na prawdę dziękuję Izabelko Ewcia Renatko Hanusia
Od wczoraj jest nowy kiciuś no i ferie także dla siebie prawie nic czasu pogoda ciapowata wietrzna choć jest nadzieja bo słońce walczy z chmurami może wygra
Miłego dnia i tygodnia życzę kochani
Udało mi się wstępnie coś zaplanować. Najwyższe piętro to miskant graziella tylko nie wiem czy będzie wystarczający do przysłonienia chruśniaka malinowego. Nie chciałabym jednak dawać tam jednak ściany np z tuj.Przed nimi 2 iglaki lub tuje na pniu i Aurea Nana . Na prawym boku Hortensje Limki a przed nimi rozchodnik różowy. Na lewym boku ściagnięte od ren133 ( mam nadzieję, że się nie obrazi połączenie szałwi z carex AM. Myślę co dalej a Wy co sądzicie o tym?
Bloki mam różne i do akwareli i po pasteli. Pastele takie mam ale byłam święcie przekonana że używasz tych kredowych nie olejnych. Muszę rozejrzeć się za kredkami bo tego mi brak w moim zestawie. Co jakiś czas pokazują się zestawy w Lidlu. Jeden taki mam ale bez kredek. Węgle, ołówki itp do szkiców.
Kiedyś natknęłam się w internecie na kredki akwarelowe. Próbowałaś??
To teraz muszę, po prostu muszę, pokazać Wam coś innego niż zdjęcia ogrodowe. Choć częściowo w temacie przyrody pozostaniemy.
Otóż, mój średni synek w sobotę skończył 9 lat. I z tej okazji chcę Wam pokazać jego małą twórczość
To jego szkice z ostatniego tygodnia.