Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Anda 13:15, 29 sty 2016

Agcia napisał(a)

Anda Dziękuję rzeczywiście ludzie się mnie trochę boją, zwłaszcza na początku, ale jak się mnie pozna to się mnie rozumie. Każdy jest jakiś z jakichś powodów, gdy się poza te powody to rozumie się czemu ktoś jest tak a nie inaczej odbierany a wtedy łatwiej lubić taką osobę. Dlatego ja rozumiem Hiacyntę. Wyłapuję z jej wypowiedzi mądre zdania-bo takie też jej się zdarzają
Na co dzień nie jestem jak ona ale rozumiem mechanizm dlaczego niektórzy uważają, że ją przypominam.
To teraz ja muszę obejrzeć kilka odcinków D.A., żeby poznać Twój avatar. Może polecisz któreś szczególnie?

Musialabym sie troche bardziej zaglebic w ten serial. Na yout..e az tyle nie znalazlam.
D.A. najlepiej zaczac od poczatku, pierwszy odcinek pierwszego sezonu, bo potem nie wiadomo o co chodzi.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 13:16, 29 sty 2016

Sliczne fotki zimowe, przepiekne z tymi bialymi galeziami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataBC 10:20, 02 lut 2016

Ewa, zima malownicza. Ale dziś wiatr głowę chce urwać a do tego zacina deszcz. Ale dobrze, że pada. Kopaliśmy szpadlem kilka dni temu i jest baaaardzo sucho.. jeśli nie dopada to ogród mi padnie w tym sezonie.

Może kiedyś znajdę czas by obejrzeć D.A. Tego mojego mam sezony na płytach, w sieci ciężko znaleźć.

AgataBC 10:24, 02 lut 2016

Przyniosłam do domu trochę wiosny. Siedzę w tych ciemnościach bo ponuro na dworze, nawet one mają za mało światła na parapecie.

AgataBC 10:32, 02 lut 2016

Kupiłam ostatnio trochę nasion a przy okazji ten zapach..

renatamama3 10:37, 02 lut 2016

Cudną ,wiosnę zaprosiłaś do domu ,ja też ,ale najprościej jak się dało ,zerwane gałązki forsycji .
Dorotka 10:52, 02 lut 2016

Zapatrzy£am się na Twoje zdjęcia i chyba muszę i ja zabrać się za robienie fotek. Kiedyś miałam obsesję na tym punkcie, nawet Canona 70 D zakupi£am w tym celu. Ale jakoś zarzuci£am to. Teraz mi przypomnia£aś i pozazdrościłam.
anabuko1 13:09, 02 lut 2016

Agcia napisał(a)
Tabliczki,świetne, oryginalne
Ale i to zdjątko przepiękne
kamila66 13:15, 02 lut 2016

Zdjęcie drogi w zimowej szacie powala na kolana
Pomysłowa osłona wiosenna
AgataBC 13:32, 02 lut 2016

renatamama3 napisał(a)
Cudną ,wiosnę zaprosiłaś do domu ,ja też ,ale najprościej jak się dało ,zerwane gałązki forsycji .

Chyba nie mam w okolicy tego krzewu.. chociaż?? będę się musiała rozejrzeć.