ogrodowa Rotschwanz, pojawiła się w sprzedaży Lady in red - może to ta sama? często te same odmiany bywają pod różnymi nazwami
to jeszcze hortensja w wersji blue
Tutaj fotka z 2013 roku jak sie wprowadziliśmy , wysypalismy otoczaki w tyle narysowałam gdzie bedzie murek. Czy jednak nie lepiej dać ten łupek , wszystko w podobnych odcieniach.
Piękne proszę o więcej, Ewa możesz podtrzymać na dłużej takie letnie kwiatowe klimaty, będziesz coś wysiewać, widziałam lewkonie, czy się pomyliłam...bo pięknie u Ciebie rosną, czy one z nasion?
Ja siedzę jeszcze w Twoim wątku i wolnych chwilach nadrabiam...
Orliki przypomnij się to ci je oznaczę i ukopię.. w podsumowaniu brakło orlików.. ale nie da się wszystkiego Jak pokażę wszytko co u mnie kwitnie to wyjdzie nowy wątek
Z lipcem wcale nie łatwiej niż z czerwcem
Lipiec lubię za to, że można korzystać z dobrodziejstwa wody i słoneczka
Danusiu, proszę o informację, jakie trawy rosną przy tym dereniu? POsadziłabym podobne wokół moich krzewów. Mają dwa lata, porosły na 1,5 metra, ale zgodnie z instrukcjami ogolę je na wiosnę tak 20-30 centymetrów nad ziemią. Tak będzie dobrze? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Reniu nigdy takiej nie robilam mam w pracy podarowane jajko tak zrobione i wlasnie dzisiaj miala je w reku porzadki w szafce tak jak Monika pisze robi sie ze wstazek