Kiedyś będzie tu pięknie ...
12:44, 10 cze 2012
Iza to tylko rok!! Aż strach się bać co będzie za kolejny rok

Leć po surfinie
Marzenko pięknie jest. A jaki zapach !!!
doradzę wam żeby go od czasu do czasu podeptać , bo on się jakby wznosi i wtedy żółknie a jak go przydeptasz do ziemi , to jest w lepszej formie .
dzielenie tez nie żadna trudna sztuka - odrywasz kawałek i wdeptujesz go w ziemię - uwierzcie że to wystarczy ....super fotki
No i gusta są faktyczne różne. Ja też bym mogła miec takie surfinie bo to ciekawostka i wcale ich kolor by mi nie przeszkadzał choc są faktycznie czarne, ale za to ich aksamitne płatki wyglądaja pięknie.No i jest to chyba jedyna roślina jaka widziałam o naprawdę czarnych kwiatach. U mnie też piękna pogoda. O 5 rano opryskałam róże na mszyce bo trochę ich jest a jaśminy u mnie nigdy nie maja mszyc, ciekawe dlaczego.Aniu piszesz że teraz oglądasz wszystkie oczka wodne, ja też zawsze na nie zwracam uwagę a najchętniej bym je wszystkie zabrała do siebie. Uwielbiam wodę i to co obok niej się dzieje.Pozdrawiam wszystkich zaglądajacych i życzę miłego dnia.Acha jeszcze jedno . Oglądaliście dzisiejszą ,,Maję w ogrodzie"? Dziś jest ogód państwa Słomczyńskich, których poznaliśmy u Danusi na spotkaniu. Warto obejrzec.
Lepiej o nim nie wspominac.U mnie zaczynaja kwitnac najbardziej pachnące goździki.
![]()