Marzenko a te cudne kulki na pniach też kupowałaś na plantacji bukszpanowej czy w innym miejscu?
...mnie też zachwyca ten... mały na nóżce
[ W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ... Absolutnie się z Tobą zgadzam - ulepszyłaś projekt Ja już z róż piennych się wyleczyłam - wcześniej czy póżniej i tak przemarzną - no można by w donicy ... Mam podobną rabatę - bukszpany a w środku lawenda ale u mnie wsjo jeszcze malutkie Chcem jeszcze dodać że zbyt skromna jesteś mówiąc że pustkowie masz na rabatach - masz wypasiony,piękny ogród Gratulejszyn
[ W projekcie miala być w tym miejscu różą szczepiona w skarpecie bukszpanowej a doookoła lawenda. Stwierdziłam jednak, źe roża będzie brzydko zimą wyglądać lub wymarźnie a ja te kulki bukszpanowe przez cały rok przez okno oglądam A lawenda poszła do środka a nie po zewnętrznej bo czesto wymarza i nie chciałam aby szpeciła suchymi badylami. I mam racje, bo teraz to co brzydkie nie widać, a nad bukszpanami tylko delikatne kwiatki się unoszą ...
O właśnie zobaczyłam, źe mialam 4444 post Marzena, w Twoim przypadku to był ułamek sekundy Przyczepa kory poszła między rośliny i już tyle chwaściorów nie ma, to sobie mogę posiedzieć trochę na forum
O właśnie zobaczyłam, źe mialam 4444 post Marzena, w Twoim przypadku to był ułamek sekundy
O właśnie zobaczyłam, źe mialam 4444 post
Marzenko pięknie jest. A jaki zapach !!!
Świetne zestawienie, wygląda bosko, lawenda dodaje takiej lekkości