Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:35, 03 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Dziewczyny no właśnie kiedy robimy naradę przed zjazdem???
W Następny weekend mam mega imprezę w domu to nie dam rady a w środę jeszcze inną mega imprezę zaliczam u znajomych. Moźe dam radę u Madzi wykulkować bukszpany w Czwartek ale boję się źe mi elipsy wyjdą..... Moźe w niedzielę byśmy się spotkały??? A Może Madzia kulkowanie u Ciebie w niedzielę i omówienie szczegółów spotkania???

Też o tym myślałam, żeby połączyć te dwie bardzo ważne sprawy !!! ... tylko wyjeżdżam w środę do teściów i wracamy w niedzielę ... tylko czy uda się wyjechać z rana , żeby być w domu przed południem ? ... trochę się tego obawiam, bo mamy 3,5 godziny jazdy , a ciężko zawsze wyjechać, bo nie chcą nas puścić

Madzia czekam cieprliwie, pomyśl, po weekendzie w tygodniu też mogę, bo w kolejny weekend mogę wybyć z Wrocławia.
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 12:33, 03 cze 2012

Do góry
Pola napisał(a)

Buuuuuuu córcia wracaj!!! Dobrze że synuś został, ale na studia nie wyjedzie???

Wyjedzie niestety, ale narazie przynajmniej do jesieni zostaje, ale to tylko teoria bo miłość zawładneła nim całkowicie i wiadomo w domu jest gościem

U mojej C miiłość zawitała miesiąc przed maturą, w domu jest gościem a jak jest w domu ze swoim M to też jej nie oglądam.....
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 12:32, 03 cze 2012

Do góry
Chyba z domu dzisiaj nie wyjdę.... Ciągle nowe zdjęcia oglądam
Ogród Magdalenka 12:22, 03 cze 2012

Do góry
Madzia zatem daj znać kiedy się spotkamy. Chyba najlepiej będzie w środku tygodnia, bo teraz weekendy obardzone imprezami
Dawniej służbowo notorycznie jeżdziłam do Środa Śląska -Lubin-Polkowice-Glogow. Zaaaaawsze zachaczałam o kwiaton i mój pierwszy ogród założony był z ich roślin!!! Musze zacząć tam ponownie jeździć ale ruch masakryczny na tej trasie... I jeszcze po drugiej stronie jest punkt z inspiracja dla donic..... Ale tam to chyba lepiej nie zajeżdżać bo zbankrutuję ...
Ogrodnik mimo woli 12:17, 03 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)

Aniu aBy wszystkie chciejstwa roslinne zaspokoić musiałabym l 12 ha dokupić

Ja też..tylko kto przy tym bedzie chodził ????

Na emeryturze o laseczce ze szlaufikiem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:16, 03 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
ale Wam fajnie z tym zjazdem
Marzenko - zazdroszczę wędzareczki, a jeszcze bardziej M, ktoremu chce się to robić Ja uwielbiam wędzone ryby!

Ania zapraszamy, Hania o ile mi wiadomo się wybiera pociągiem !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:15, 03 cze 2012

Do góry
M mi powtarza, że na kolanach powinnam do Częstochowy się udać w podzięce za niego
I aż tak bardzo nie protestuję z tą Czestochową ale na kolanach to przesada!!!!!
Ja mu zawsze powtarzam, że jest święty człowiek i siła spokoju bo z taką zgagą jak ja nikt inny by tyle lat nie wytrzymał a jesteśmy ze sobą od 17 go roku źycia... I tym oto sposobem on lubi pichcić a ja się zamykam na widok rybek i sprzątam ( albo Pani Zosia )
Chelsea Flower Show 2012 12:12, 03 cze 2012

Do góry
A jak się nazwywa wątek KasiB????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:08, 03 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)

ja tu myślę gdzie zamówić wędzone karpie na zjazd, a wystarczy przywieźć surowe odrobinę wcześniej

Aga wędzarnia będzie na 100 % na zjeździe wykorzystana, tylko strasznie długo się wędzą, chyba o 6:00 zaczniemy aby na 13 były gotowe.....
A my mamy świeże pstrągi u nas na wsi

A przypomnisz Marzenko kiedy ten zjazd ??? i gdzie ???

Sylwia 23-24 czerwca. 23 u Pszczółki i Finki a 24 u mnie Plan spotkania będzie na:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1424-spotkanie-dolny-slask?page=13
I z dużym wyprzedzeniem można lot z oltexpress za 99 zł do Wroclawia zarezerwować !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:53, 03 cze 2012

Do góry
Dziewczyny no właśnie kiedy robimy naradę przed zjazdem???
W Następny weekend mam mega imprezę w domu to nie dam rady a w środę jeszcze inną mega imprezę zaliczam u znajomych. Moźe dam radę u Madzi wykulkować bukszpany w Czwartek ale boję się źe mi elipsy wyjdą..... Moźe w niedzielę byśmy się spotkały??? A Może Madzia kulkowanie u Ciebie w niedzielę i omówienie szczegółów spotkania???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:47, 03 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Zaje...fajna wędzareczka ...... Zrobiłaś fotkę przed czy po zamordowaniu M ? Oszczędź następnym razem gościa bo więcej pysznych wędzonych rybek nie przyrządzi a tak to się najesz nie brudząc przy tym paluchów ..... pysznie pozdrawiam

Sylwia taka głupia to nie jestem, po zamordowaniu sama bym z głodu umarła.....
A i tak się wyedukowal bo na grafitowej podłodze nawe jednej kropli z ryb nie było, miski poustawial i ręczniki papierowe
Ale ja już mam dosyć ryb wędzonych bo od 1 maja ciągle wędzi...... Ale nic nie mówię bo głodem będę przymierać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:44, 03 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Ale elegancka wędzarnia szok!!! ... a rybki bardzo smakowicie się prezentują na stojaku mniam mniam

Aż tak bardzo się na niego nie zdenrowałam tylko rybami śmierdziało/pachniało ( ????) srasznie w ogrodzie zimowym... NO cóż muszą być suche przed wsadzeniem do wędzarni sposób opatentował już sie tej dekoracji nie pozbędę...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:42, 03 cze 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Lał, ale wędzarnia.

M w necie wyszukał bo miał polecenie, źe musi być ze stali nierdzewnej I znalazł. Takie same czarne stoją w castoramie

I jeszcze konsultował wybór pod względem estetycznym bo parametry to już sam weryfikowal
Inna jeszcze fajniejsza była ale wielka a tę można łatwo przestawiać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:41, 03 cze 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
ja tu myślę gdzie zamówić wędzone karpie na zjazd, a wystarczy przywieźć surowe odrobinę wcześniej

Aga wędzarnia będzie na 100 % na zjeździe wykorzystana, tylko strasznie długo się wędzą, chyba o 6:00 zaczniemy aby na 13 były gotowe.....
A my mamy świeże pstrągi u nas na wsi
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:39, 03 cze 2012

Do góry
Dzień Dobry Irenko Pogodadalej do kitu ale przynajmniej nie iweje i mi mebli i poduch po ogrodzie nie rozwiewa.....
Pokaż nam proszę zdjęcia zakupów, szczególnie żurawek
Ogród w Holandii 11:31, 03 cze 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
no i działa przez google chrome.

tu widać też ławkę z odzysku
]

Agata piękny ten zakątek i moja ulubiona cegła na ścianie. A jak przyjdzie taras drewniany to będzie miodzio!!!
Tylko w tym miejscu róże może atakować mączniak bo widzę, że mocno osłonięte i nieprzewiewne.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:27, 03 cze 2012

Do góry
Sebek czekamy na te 711 zdjęć!!!
I do dzisiaj będę się do Ciebie zwracać Sebastianie....
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 11:23, 03 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Sławne pingwiny

]

Kto jest twórcą pingwinków???
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 11:21, 03 cze 2012

Do góry
Gosia śliczne zdjęcia!!! A gdzie te orliki rosną?????

kaisog1 napisał(a)

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:09, 03 cze 2012

Do góry
Gratisy w rękach ogrodowiczanki szbko będą piękne!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies