Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 12:22, 03 cze 2012

Madzia zatem daj znać kiedy się spotkamy. Chyba najlepiej będzie w środku tygodnia, bo teraz weekendy obardzone imprezami
Dawniej służbowo notorycznie jeżdziłam do Środa Śląska -Lubin-Polkowice-Glogow. Zaaaaawsze zachaczałam o kwiaton i mój pierwszy ogród założony był z ich roślin!!! Musze zacząć tam ponownie jeździć ale ruch masakryczny na tej trasie... I jeszcze po drugiej stronie jest punkt z inspiracja dla donic..... Ale tam to chyba lepiej nie zajeżdżać bo zbankrutuję ...
noemi 12:28, 03 cze 2012

Marzenko też myślę , że w środku tygodnia będzie lepiej ... teraz dzień długi ... musimy wcześniej ustalić termin , żeby dziewczyny mogły dojechać ... myślisz o tym punkcie z pięknymi donicami przy lotniczej ? ... nie ma go już ... zostało pole z wysuszonymi roślinami ... ceny tam były masakryczne !!! ... a Kwiaton to dla mnie odkrycie , będę tam zaglądać !!!
Agacia 13:10, 03 cze 2012

butterfly 13:16, 03 cze 2012

noemi, róbcie dokładne fotki z cięcia kulek, plizzzzzz.
ciach i zdjęcie, drugie ciach i zdjęcie, trzecie ciach... itd...

Tez muszę swoje uformować w końcu...
Syla 13:33, 03 cze 2012

Syla dziękuję , mail dotarł ... ręka pewnie będzie mi się trzęsła, że tyle aż ... ale skoro im to na dobre wyjdzie to dam radę wielkie dzięki

załączyłabym je na forum aby inni jeszcze potwierdzili czy tak czy nie ale się nie da ..... Nie jestem ekspertem ale ja bym tak ciachała swoje i tak wczesną wiosną zrobiłam .... Teraz mam ładne boczne przyrosty na bukszpanach ..... Na początku widok drażni ...... buziol
waska 13:46, 03 cze 2012

Też czekam na fotorelacje
stary nie ma co ciąć ale mam 5małych i aż się boję je ruszać
noemi 13:52, 03 cze 2012

Syla napisał(a)

Syla dziękuję , mail dotarł ... ręka pewnie będzie mi się trzęsła, że tyle aż ... ale skoro im to na dobre wyjdzie to dam radę wielkie dzięki

załączyłabym je na forum aby inni jeszcze potwierdzili czy tak czy nie ale się nie da ..... Nie jestem ekspertem ale ja bym tak ciachała swoje i tak wczesną wiosną zrobiłam .... Teraz mam ładne boczne przyrosty na bukszpanach ..... Na początku widok drażni ...... buziol

Mi się udało ... swoich wiosną nie przycięłam , to myślę , że je ciachnę , bo to ma być niski zawijasek , prawda?

noemi 13:57, 03 cze 2012

butterfly napisał(a)
noemi, róbcie dokładne fotki z cięcia kulek, plizzzzzz.
ciach i zdjęcie, drugie ciach i zdjęcie, trzecie ciach... itd...

Tez muszę swoje uformować w końcu...

postaramy się focić Marzenkę i każdy jej ruch ... Syla zrobiła nam ściągę ... teraz tylko terminy musimy zgrać ...

noemi 14:01, 03 cze 2012

Agatko pozdrawiam serdecznie

Waska rozumiem Twój lęk ... mam to samo ... postaramy się pomóc fotkami
Gardenarium 15:42, 03 cze 2012

noemi napisał(a)

Tyle będzie dobrze

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies