Asiu, nie wysłałam tobie orlików??? Musiałam, bo mam Cię na liście, aż sprawdziłam.. Ale tak czy siak.... siewek mam jeszcze dużo bo rosną gdzie sobie chcą, ja je pielę i wyrzucam, bo zarosłyby mi nawet trawnik.
Swoją drogą muszę uporządkować listę.. bo cześć powysyłane, część dopiero jest na wiosnę.A do części czekam, aż osobiście dam.. Przypominaj się
Ulica w Sajgonie. Dziewiec milionow mieszkanciw plus turysci. Siedem milionow motorow i skuterow. Masakra. Przejscie przez jezdnie trudne i dla odwaznych, pare razy robilismy zakupy i szukalismy knajpy na kolacje tylko po tej samej stronie ulicy na ktorej bylismy
Frezjo jest mi niezmiernie miło, że Makowo może być kopiowane ...tym bardziej, że u mnie jest wiele Danusiowych wpływów Zapraszam kiedy tylko chcesz i mam nadzieję, że będzie warto . Odpisałam u Ciebie, Woodstock to moje ukochane hiacynty posadziłam jesienią około 80 cebul.
Maj u wszystkich zachwyca bo to według wielu z nas najpiękniejszy miesiąc w roku chociaż ja dzięki ogrodowi lubię wszystkie oprócz zimowych.
To "stary" krzaczek azalii japońskiej niestety nazwy odmiany nie znam.