Ania ale świetny przekrój zrobiłaś co i kiedy kwitnie . A mnie ta Elmshorn odkąd zobaczyłam ją u Ciebie ciągle nie może wyjść z głowy i chyba polegnę w tej walce . Ściskam moooocno .
Och Aniu Twoje orliki... gdybys w tym roku miala wiecej czasu na wysylke i by Ci zachwaszczaly rabaty to ja grzecznie sie przypomne z prosba raz jeszcze
Asiu, nie wysłałam tobie orlików??? Musiałam, bo mam Cię na liście, aż sprawdziłam.. Ale tak czy siak.... siewek mam jeszcze dużo bo rosną gdzie sobie chcą, ja je pielę i wyrzucam, bo zarosłyby mi nawet trawnik.
Swoją drogą muszę uporządkować listę.. bo cześć powysyłane, część dopiero jest na wiosnę.A do części czekam, aż osobiście dam.. Przypominaj się
ale piękne widoczki! wątek u Ciebie pędzi jak szalony naparstnice u Ciebie jakie wysokie, moje w poprzednim sezonie kwitły od Ciebie, ale takie wysokie jeszcze nie były może w tym sezonie
Aniu w jakiej odległości są posadzone od siebie azalie? Bo na zdjęciu wygląda, że dość blisko. I czy ta różowa to Cermesina? Chciałabym dosadzić u siebie azalii. Cudne są i wiosną i jesienią kiedy się przebarwiają .
Ale przepiękne te orliki, wyglądają jak nie orliki . Ja hoduję takie z nasion. Mam na parapecie takie mikro orliki. Sama jestem ciekawa jak sobie poradzą po przesadzeniu, bo w doniczce żyją, ale wegetują. Jakie małe były takie małe są. W tym roku pewnie nie zakwitną. Gapa jestem bo mogłam je wysiać w czerwcu do gruntu.