No nie, wiankowanie bez Last Christmas nie liczy się! Wianki musicie rozesłać tym, co nie mogli przyjechać, a Wy za tydzień musicie spotkać się jeszcze raz - tym razem z Last Christmas
U mnie dziś świeci piękne słońce, wiosna normalnie Cieplutko 9 stopni, piec w domu się wyłączył
Budleja kupiona na wyprzedaży za 4 złote daje jeszcze radę i mam nadzieję, że w przyszłym roku będę się nią cieszyć
Hortka i bukszpany całkiem ładnie się w tym słoneczku prezentują
Niestety rozchodniki poczuły wiosnę i wychodzą Mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi.
To były takie drzwi otwarte połączone z wystawą rh ale to było głównie dla odbiorców hurtowych którzy od razu składali zamówienia na wiosnę. Odbiór Tirami. My pewnie nie powinnyśmy się tam znaleźc ale czy mogłoby byc bez nas?????
Pan Ciepłucha dostał mój adres i telefon i nie wiem czy sam przyjedzie czy przyśle pracownika w kazdym badz razie weźmie ode mnie sadzonki do rozmnożenia tego maleńkiego rh z bordowymi dzwoneczkami. Ja go kupiłam u niego a teraz mam tylko ja, wiec się podziele sadzonkami zielnymi.
Cierpliwość to cenna cecha i dobrze ją szkolić w tak niecierpliwym świecie gdzie wielu chce wszystko "już" lub "na wczoraj".
Trudno, na żywopłoty długo poczekam, zwłaszcza jak takie susze będą. Pnącza będą cieszyć już za dwa lata.
Przyjemnej tej podróży przez czas Ci życzę
Mamy tu ogrody, które rosną w oczach-to też zależy od $$ i tam jest mnóstwo chwalących, odwiedzających, piszących.
Ale są też kreatywne wątki i tam też jest szum
Jesienne obrazki w ogrodzie. Tak lubię, śnieg może spaść na 3 dni świąteczne. Zupełnie mi to wystarczy. Sprawdziłam - ciemierniki nie kwitną, za to hortensje ogrodowe maj ą tak nabrzmiałe pąki, jakby zapomniały przysnąć.
Ciepło, a ja mam plagę zwierzęcą. W domu zadomowiły się myszy a na dachu kuna. Łapki ustawione. A dziś będziemy nastawiać klatkę na kunę