Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:27, 25 cze 2012

Do góry
Madzia i nawzajem!!! Zresztą wszystkie jesteście superowskie babeczki!
Duży buziol!
Ogród Magdalenka 10:34, 25 cze 2012

Do góry
Madzia, a ja postuluję o zmianę Twojego avatarka! Na obecnym - jesteś jakaś niepodobna do siebie i ukryta za okularami Wykadruj swoją buźkę w tym różowym kapeluszu i zawsze się już tak do nas uśmiechaj
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 10:28, 25 cze 2012

Do góry
Syla, wspaniale było Was poznać! Dzięki, że zrobiłaś tyle pięknych zdjęć ogrodu Marzenki, bo ja z wrażenia zapomniałam aparatu wyjąć Zresztą, gdzie mój sprzęt przy Waszych Mogłam się zrelekasować i nacieszyć spotkaniem, a teraz pooglądam Twoje fotki, spryciula jestem nie? Buziol!
Pszczelarnia 10:24, 25 cze 2012

Do góry
Pszczółko, dziękuję baaardzo za wspaniałe przyjęcie, atmosferę spotkania no i to jadło!!! Jesteście oboje z mężem przemiłymi gospodarzami, a Pszczółka pasuje do Ciebie jak do nikogo na świecie! Jesteś tak samo pracowita! Cały Wasz dom i ogród są po prostu zachwycające!!! A ile w nim detali, smaczków, które nadają szalonego uroku! Tu koneweczka z bluszczem, tam tabliczka, a jeszcze gdzie indziej rządek odważników... I postuluję o to, żebyś zamieszczała więcej zdjęć swojego ogrodu! Owszem, było bardzo miło, jak co chwilę zaskakiwały nas nowe widoki, nieznane z Twojego wątku, ale pomyśl o tych, co przed komputerami i nie mają okazji widzieć na żywo tych cudowności!
Ogród Dominiki 10:07, 25 cze 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Ja też kupiłam Boscha i dziś ma do mnie przyjechać. Wieczorem będzie strzyżenie Chyba zacznę od egzemplarzy mniej widocznych

Niestety te moje nowe nożyce bardzo mnie rozczarowały. Super pociachałam cyprysika bonsai i cisy, ale bukszpany musiałam poprawiać zwykłym sekatorem, bo Bosch strasznie poszarpał im listki.

No właśnie mi też trochę pociachał listki, ale zauważyłam, że tylko wtedy jak tnę lewo-prawo, a nie w jedną stronę. Muszę trochę popróbować.

Dziewczyny, wczoraj podczas spotkania w ogrodzie Marzenki, konsultowałam się w tej sprawie ze specjalistami Niestety te akumulatorowe urządzonka podobno tak mają... A najgorzej jak się stępią Za to nożyce do topiarów, albo te szpalerowe (np.Bentleya - te którymi Danusia robiła pokaz strzyżenia u Marzenki) tną bukszpany na gładko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 09:49, 25 cze 2012

Do góry
Abiko, wszystkim nam ronda kapeluszy opadały na oczy Dlatego prezentowałyśmy się w nich na początku, do zdjęć pozowanych, a potem poszły precz Kto się spóźnił nie miał okazji podziwiać nas w tych wytwornych nakryciach
Wersja mini mini 09:44, 25 cze 2012

Do góry
Justynka, ja też chcę przepis na tartę!!! Rewelacyjna !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:41, 25 cze 2012

Do góry
MARZENKO!!!! To ja dziękuję!!! Jestes wspaniałą gospodynią i organizatorką imprez! A energii masz tyle co elektorwnia atomowa !
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:37, 25 cze 2012

Do góry
Monika, GRATULUJĘ!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:32, 25 cze 2012

Do góry
Marzenko, jeszcze raz SZACUN i GRATULACJE za zorganizowanie wczorajszej wspaniałej imprezy!!! Było naprawdę niesamowicie, atmosfera niepowtarzalna a Wasz dom i ogród ....... BOOOOSKI!!!!!!
Powtórzę jeszcze moją pierwszą myśl, jak zobaczyłam Twój ogród: nawet najpiękniejsze zdjęcia nie oddają efektu, jaki jest "na żywo"!!!
Pogratuluj rodzinie, że dzielnie zniosła ten najazd (Tytusowi również ) A skąd Ty wzięłaś siłę, żeby jeszcze zdjęcia powstawiać??? Ja wczoraj padłam, a dzisiaj żyję kawą...
DUUUUŻY BUZIOL!!!
Ogród Dominiki 23:09, 24 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Fiu, fiu, fiu Ktoś mnie tam strasznie chwali parę stron wcześniej, ale nie będę cytować, bo się rumienię Zwłaszcza, że autorytetem w tych kwestiach nie jestem - 18 lat z tym samym facetem
Strzyżenie topiarów super Ci idzie - czyli urządzonko się sprawdza Mam nadzieję, że oprócz tego że łatwiej, to też szybciej A Twoja córeczka i tak długo śpi, skoro zdążasz 3 szt. obskoczyć w tym czasie! Nie narzekaj, mój starszy nie sypiał dłużej niż 20 minut, pół godziny walki żeby zasnął, a potem godzina złego humorku po obudzeniu Masz aniołka!!!

No to mnie pocieszyłaś z tym spaniem. Podziwiam Cię Aga, bo to słabe spanie Twojego syna musiało być wykańczające dla Was. Jak sobie pomyślę, że jeszcze dom budowaliście przy dwójce małych dzieci, to jestem pełna szacunku.
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 21:31, 24 cze 2012

Do góry
I zdjęcie grupowe

U góry od lewej
Sylwia, Asik, Syla i jej M, Danusia, M Asik, GabiK, Marzena2007, Ania Studio, Wieloszka, Noemi, Laura i Jarek
Na dole od lewej
Witek, Basia, Agniecha 973, Aga PE, Kuklik, Goniak, Hania, Finka, Irenka, Sebek
Najniżej siedzi Gabi3003
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 20:33, 24 cze 2012

Do góry
Kapelusze miały wyróżnić KOIID. Nic przez te ronda nie widziałyśmy czy nosimy sałtkę czy mieso

Uwaga pierwsi gości
Sylwia, Sebek, M Sylwii i jej synek

Piekne prezenty carexy!!

I zdjęcie pamiątkowe KOIID
U góry od lewej
Irenka, Basia, Wieloszka, Noemi, Marzena2007
Na dole od lewej
Aga PE i Justyna
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 00:20, 24 cze 2012

Do góry
gospodarz, cudowny w obyciu i dyspucie, ostatni temat Euro i narody słowiańskie
Tadeusz, mąż Pszczółki

trochę grupy..

Wieloszka, Marzena2007, Miłkowo, Pszczelarnia, Igor, to 1/3 z Grupy Trzymającej Grabie, nr 2 z tej samej grupy - Agnieszka, Aga_p, Noemi- Madzia
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 23:27, 23 cze 2012

Do góry
Wieloszka i Marzenka...jesteście strasznie do siebie podobne... Mam problem z odróżnianiem.....
Laurka będzie miała nowe ciocie co miejscowowść w Polsce
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 22:55, 23 cze 2012

Do góry
NO ładnie to ja pierwsza ze zdjęciami????
Całe towarzystwo piecze, gotuje, miesza w miskach .....
Zatem grupa Wrocławska zaczęła od przyjazdu do Finki na 10:00, byłysmy o 11:15....
Noemi po drodze zachaczyła o giełdę i kupiła Wieloszce 20 carexów..... Z drzewem do lasu pojechałyśmy do szkółki Finki
AGA PE w naszym imieniu przygotowała prezent dla Finki

Ale czekamy z wręczeniem na Irenkę, gdzieś nam sie zapodziała
Od lewej Noemi, Wieloszka, Aga PE
Ogród Magdalenka 11:18, 22 cze 2012

Do góry
Aga ( Wieloszka) dziękuję Ci baaardzooo ... widzisz , moja lawenda sadzona w lipcu 2011 teraz nie mieści się już na rabacie

p.s.
Koniecznie trzeba Irence przymusowy odpoczynek zrobić
Ogród Magdalenka 11:15, 22 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Madziu, cudownie!!! i jak to pięknie rośnie, ta lawenda zza bukszpanów, ten zapach zaprasza na leżaczek, a już w zasięgu wzroku falujące miskanty zebrinusy, i to nie jeden, a kilka!!
leżę sobie u ciebie, odpoczywam i delektuję się

Widok MIODZIO!!!!! No i dzięki Tobie Madziu, Irenka wreszcie przez chwilę odpocznie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:14, 22 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Za jeden sezon ci się rozrośnie na drugi rok będą kępy

O!!!! I to jest dobra wiadomość na dobry dzień! Dzięki Miła

Zobaczysz u mnie jaka jest lawenda sadzona w kwietniu duuuuża

to ja przyjeżdżam z wielkim notatnikiem i będę spisywać czym podsypujecie wszystkie rośliny, że tak bujają. Wątków ostatnio nie mam kiedy czytać. Po łebkach tylko wertuję
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:10, 22 cze 2012

Do góry
Marzenko, to Ty nie w pracy???
Oj zobaczę, zobaczę!!! Już się zobaczania doczekać nie mogę!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies