Fiu, fiu, fiu Ktoś mnie tam strasznie chwali parę stron wcześniej, ale nie będę cytować, bo się rumienię Zwłaszcza, że autorytetem w tych kwestiach nie jestem - 18 lat z tym samym facetem
Strzyżenie topiarów super Ci idzie - czyli urządzonko się sprawdza Mam nadzieję, że oprócz tego że łatwiej, to też szybciej A Twoja córeczka i tak długo śpi, skoro zdążasz 3 szt. obskoczyć w tym czasie! Nie narzekaj, mój starszy nie sypiał dłużej niż 20 minut, pół godziny walki żeby zasnął, a potem godzina złego humorku po obudzeniu Masz aniołka!!!
No to mnie pocieszyłaś z tym spaniem. Podziwiam Cię Aga, bo to słabe spanie Twojego syna musiało być wykańczające dla Was. Jak sobie pomyślę, że jeszcze dom budowaliście przy dwójce małych dzieci, to jestem pełna szacunku.
Domi masz przecudowny ogród!!! Już Ci to kiedys mówiłam, ale powtarzam tak na wszelki wypadek , bo coś wspomniałaś , że zrobiłabyś teraz nieco inaczej.
Ja też kupiłam Boscha i dziś ma do mnie przyjechać. Wieczorem będzie strzyżenie Chyba zacznę od egzemplarzy mniej widocznych
Niestety te moje nowe nożyce bardzo mnie rozczarowały. Super pociachałam cyprysika bonsai i cisy, ale bukszpany musiałam poprawiać zwykłym sekatorem, bo Bosch strasznie poszarpał im listki.
No właśnie mi też trochę pociachał listki, ale zauważyłam, że tylko wtedy jak tnę lewo-prawo, a nie w jedną stronę. Muszę trochę popróbować.
Ja też kupiłam Boscha i dziś ma do mnie przyjechać. Wieczorem będzie strzyżenie Chyba zacznę od egzemplarzy mniej widocznych
Niestety te moje nowe nożyce bardzo mnie rozczarowały. Super pociachałam cyprysika bonsai i cisy, ale bukszpany musiałam poprawiać zwykłym sekatorem, bo Bosch strasznie poszarpał im listki.
No właśnie mi też trochę pociachał listki, ale zauważyłam, że tylko wtedy jak tnę lewo-prawo, a nie w jedną stronę. Muszę trochę popróbować.
Dziewczyny, wczoraj podczas spotkania w ogrodzie Marzenki, konsultowałam się w tej sprawie ze specjalistami Niestety te akumulatorowe urządzonka podobno tak mają... A najgorzej jak się stępią Za to nożyce do topiarów, albo te szpalerowe (np.Bentleya - te którymi Danusia robiła pokaz strzyżenia u Marzenki) tną bukszpany na gładko
Ana, u mnie w okolicy szewc ostrzy takie narzędzia. Ja na razie nie mam takich nożyc ręcznych, więc będę ciachać akumulatorowymi, ale mus kupić ręczne u Danusi, zwłaszcza po takim instruktażu jaki był u Marzenki