Bożenko a dolistnie do kiedy nawozić rh? bo ten co to chorował blady taki, i go pryskam co kilka dni, ale dzisiaj zauważyłam, że jeden z królewskich pokazał milimetrową falbankę w kolorze
Anetko, bardzo Ci dziękuję za te słowa. Tak na co dzień to muszę być twardą babką, a swoją wrażliwość chowam głęboko. Dopiero ogród i to, co tworzę artystycznie poza ogrodem, ujawnia moje drugie oblicze.
Pozdrawiam serdecznie
to bardzo dobry pomysł
wiecie... ja już jestem dziwnie przez sąsiadów postrzegana...
kupiła - nie sadzi, tylko ustawia, przestawia, biega po rabacie rysuje różne łuki, fotografuje - świr
ale rzeczywiście macie rację - lepiej zastanowić się 10 razy, poczekać, niż potem chodzić niezadowolonym.
tak na bardzo szybko, to ja bym środek wyżwirowała tylko nie prostymi liniami i dała w nim kilka kulek o różnej wielkości a po obu stronach dała nasadzenia dywanowe, trzmielinę i np turzyce, wszystkie będą zimozielone i elegankie jak na front przystało.
Pięknie, uwielbiam Twój ogród za ten poukładany, elegancki spokój, taki zen A Ty sama może (chociaż bym się sprzeczałą) i zwykła kobitka ale z niezwykłą duszą