Mam pytanko, zawsze podpisujesz swoje Long Trunk jako doorenbos pendula, a nie powinno być po prostu utilis Long Trunk? To są chyba 2 odmiany brzozy pożytecznej.
Madżen....na liscie ze żwirku dobry jest odkurzacz.
Mój nie wciaga kamieni nic a nic...ale dla mnie nasz odkurzacz za ciężki więc albo zbiearam co nie co ręcznie, albo eM odkurzaczem..albo sobie leżą...i czekają
Jagódko jak miło że wpadłaś do mnie i to z takim pomysłem
Wiesz to całkiem inna opcja od mojej i jest bardzo ciekawa - strasznie mi dała do myślenia . Już dziś nie dam rady ale jutro rozrysuje sobie jakby to wyszło.
A rysunek był troche niekompletny to fakt brakowało tej ławeczki czy tam leżaczków to miał byc taki mały placyk Ale już wcześniej była o tym dyskusja miało to byc coś takiego:
Kapitalne choinki! Cos czuję, że rodzinka jest obdarowywana tymi słodkimi dziełami sztuki, prawda?
My mamy zwyczaj, że do każdej babci i prababci zawozimy spakowane w piękne torby pierniczki
A mikołajek to też Twoje dzieło piernikowe?
Zdjęcie zostaw
Jestem, jestem...tylko odwyk sobie zrobilam...bo jakoś tam mnie jesien rozleniwiła a i za chalupkę się wzielam a konkretnie za kuchnię...
Fotki tydzień temu w sobotę zrobilam...i się cieszylam, że moje miłorzęby żółciutkie się robią...a w nocy przyszly wielkie wiatry i w niedzielę już golasy zostaly. Taka już dola tych drzewek...jak nie mróz to wiatr...ech..
piękne storczyki o ile od wiosny do jesieni u mnie kwitną to jak już zacznę sezon grzewczy to kwiatki mi lecą zdradź swoją tajemnicę na bujne kwitnienie takich cudeniek