Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Sylvana 09:57, 10 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Mamy ocieplenie klimatu ..wolno nam
tu wyszperane foto

Że nie ma czasów obecnych to oczywiste....ciekawe czy ktoś zrobił wersję z męską garderobą
Margarete 15:12, 10 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

tu wyszperane foto

Oj tak, tak..dzisisj u nas słońce wali po oczach jak sie jedzie autem, że strach....a do tego ciepło, nie mam kiedy obejrzec moich cebulowych w ogrodzie czy powschodziły moze...bo wychodze wczesnie, wracam to już ciemno jak w d....e z twojego dowcipu
Muminek w roli kuchcika uroczy - ja też przy każdym spotkaniu z moja wnusia byłam częstowana tym co mi "ugotowała", fajne to...ale ten czas juz minał, teraz gender nie gender ale ona chce być strażakiem i na prośbie do Mikołaja określiła że ma byc wóz strażacki i hełm strażaka...choc to przecież dziewczynka..

Znam twój stosunek do krzątaniny przedświatecznej więc tego tematu nie poruszam. Muminek słodki. Ogród jesienny ( stare foty ale dawno mnie tu niebyło - jak zwykle piekny). Czekam na fotki z ptaszkami choć krogulcową już oglądałam. Wspierajmy sie w czekaniu na wiosnę, z kazdym dniem do niej bliżej wszak....
A na dzis buziam i pozdrawiam zapracowaną
17:50, 10 gru 2015
Mala_Mi napisał(a)
Kasya

a znalazłam go jeszcze tu .. dal tych co nie mają FB..

Jak bym moich sąsiadów prawie że zza płotu widziała są jescze takie dzieci na takich zapadłych wsiach jak moja

A MUminek śliczny,widzę,że rwie się do pichcenia jak mój

A wyposazenie kuchenne Muminka normalnie wymiata,kopara mi opadła
18:31, 10 gru 2015
violinek napisał(a)
U moich sasiadow siedzi sobie deren ..zauwazylam go wiosna dzieki bardzo ciekawym kwiatom , ichniejszy jest nieduzym krzewem -liscie zielone z biala obwodka , kwiat bialy ...bardzo dekoracyjny az do jesieni -wtedy zdobia owoce . Teraz jest juz golutki ..dodam tylko , ze mamy tu cale poklady gliny , ten deren rosnie od strony polnocnej -dostaje raczej niewiele slonca ...sama sie nad nim zastanawiam
Pomoglam ?

to pewnie deren Ellegantissima
Derenie bardzo lubia gline z tego co czytałam a także podmokłe stanowiska
lojalna_ 18:33, 10 gru 2015

Anka w okresie świątecznym zawsze bede wspominala Twoje slowa nie jedz bo zabraknie, jedź! bo się zepsuje ........oj szaleństwo

Bluzki dla Muminka
sylwia_slomc... 20:21, 10 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

tu wyszperane foto

No to jeszcze tylko pojedyncza nitka została, a potem chyba tylko listek
Urszulla 20:39, 10 gru 2015

Ocieplenie niezłe, choć mnie w drugą stronę ciągnietzn. termiczną osłonępozdr.
Mala_Mi 21:29, 10 gru 2015

Urszulla napisał(a)
Ocieplenie niezłe, choć mnie w drugą stronę ciągnietzn. termiczną osłonępozdr.

Ja się zatrzymałam w rozwoju na latach osiemdziesiątych I obawiam się recesji do lat starszych .. też lubię ciepełko
Gabriela 21:38, 10 gru 2015

Ciepełko, o tak. Ustaliłyśmy z moją przyjaciółką (w tym samym wieku), że teraz bardziej marzniemy niż kiedyś o tej porze roku. Kiedyś zakładałam płaszcz na cienką bluzkę i było ok, mimo że stałam na przystankach, czekając na niejeżdżące autobusy. W latach 80-tych zresztą.
Młody ma świetną kuchnię i widać jak jest zadowolony. Pozdrawiam.
EPODLAS 23:10, 10 gru 2015

A ja czekam na zimę, taką ze skrzypiącym pod butami śniegiem, drzewami z czapami puchu i nawet mrozem. A jak by tak było na święta to by było super.