A tu zwijki i na furtkę wianuszek i koniec nie będę nie już nie no wystarczy o
Śmieje się bo dziś tatuś pyta zostawić ci gałązki z wierzby bo obcinałem ?
tak tatuś zostaw jasne
Hi hi
Ja mama dwoch maluchow Wam powiem,ze za dziesięć lat gdy bede miala w domu dwie poczwarki i bede tesknila za maluchami,to Wy bedziecie tesknily za Waszymi poczwarkami tak to juz chyba w zyciu jest.
Chyba trudno wywazyc co gorsze czy to ze nastolatek chlapie jezorem czy to sprzed pięciu minut...
Kurcze tak czesto widze w moich corkach siebie: nadwrazliwosc,wscieklosc,frustracje,szalenstwo... i to tak jakbym sie sama na siebie wkurzala.
Ps wiecie ze ja tez gimnazjum konczylam
Oj tak, tak..dzisisj u nas słońce wali po oczach jak sie jedzie autem, że strach....a do tego ciepło, nie mam kiedy obejrzec moich cebulowych w ogrodzie czy powschodziły moze...bo wychodze wczesnie, wracam to już ciemno jak w d....e z twojego dowcipu
Muminek w roli kuchcika uroczy - ja też przy każdym spotkaniu z moja wnusia byłam częstowana tym co mi "ugotowała", fajne to...ale ten czas juz minał, teraz gender nie gender ale ona chce być strażakiem i na prośbie do Mikołaja określiła że ma byc wóz strażacki i hełm strażaka...choc to przecież dziewczynka..
Znam twój stosunek do krzątaniny przedświatecznej więc tego tematu nie poruszam. Muminek słodki. Ogród jesienny ( stare foty ale dawno mnie tu niebyło - jak zwykle piekny). Czekam na fotki z ptaszkami choć krogulcową już oglądałam. Wspierajmy sie w czekaniu na wiosnę, z kazdym dniem do niej bliżej wszak....
A na dzis buziam i pozdrawiam zapracowaną
czy macie pomysł jak wyprowadzić tak zaniedbane drzewko ?
odziedziczyłem je po poprzednich najemcach, wydaje mi się że nigdy nie było formowane..
czy można je jakoś bezpiecznie przyciąć ?
Twoje słowa to miód na moje serce. Dodałaś mi otuchy ,udało się Tobie w tak kótkim czasie stworzyć ogród, to i mnie też się może uda.Niestety wszystko muszę robic sama ,walczę o każdy skrawek ziemi ,ale co tam -im więcej potu tym większa satysfakcja;mam nadzieję że z 3 sezony u mnie też będzie BUSZ.Najgorzej z Tym planem , bo im więcej oglądam Ogrodowisko ,tym większy mam mętlik w głowie,[fundusz zgromadzony na ten cel mam]
Różyczka w podzięce