I ja też mogę tak bez końca...........właściwie możesz juz teraz dawac foty z maja....z przyjemnościa na nie popatrzę i mysle ze nie ja jedna
Pozdrawiam
Widziałam Bogdziu spotkanie, poczytałam o zakupach i sama jestem zadziwiona że w grudniu można choć rzeczywiście do świąt ma być bez śniegu to zadołować w donicach można do gruntu...pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się że na O. wróciłaś za to ja mam przeszkody czasowe.
Bogdziu, myślałam dzisiaj o posadzeniu dwóch różaneczników z białymi kwiatami, polecisz mi jakieś odmiany?
Z francuskiej, letniej wyprawy przywiozłam wydłubane z ziemi siewki rododendronów, dosłownie z dwoma parami liści, to było w czerwcu, wsadziłam do doniczek, zadołowałam i rosły. Na zimę doniczki zakopałąm w szklarence zimnej, obsypałam ziemią, ale oczywiście nie całe rośliny. Jak myślisz - przezimują w takim stanie, czy zabrać je do ciepłej szklarni? Jak długo hodować w doniczkach?
Tak wygląda otwarta strona wątku. W niebieskim kólku jest strona na której jestem, w tym wypadku 3850. Stajesz kursorem za nr strony i klikasz, pasek zabarwi sie na niebiesko , klikasz jeszcze raz , zrobi się biały i wtedy ,,Backspace" kasujesz nr strony a wpisujesz jaki chcesz i klikasz ,,enter" i strona sie zmieni.