Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Dorota123 19:59, 09 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

U mnie bardzo długo też nie chcialy rosnac, teraz myślę ze wiatr za mocno wiał a jak ogród zrobił sie zaciszny to nie ma z nimi problemu, może i u Ciebie o to chodzi?, choc krety na pewno też do ich zniszczenia sie przyczyniają. Pozdrawiam.

Być może, że przyczyna tkwi w wiatrach, bo od zachodu u nas równo w zimie dmucha.
Ładne azalie zimą, ale wiosennych nic nie przebije.
Rench 23:49, 09 gru 2015

Tylko 4 ale jakie piękne i do tego pachnące.
Powtarzam za Anią,możesz swoje fotki azalii i rodków pokazywać w nieskończoność
Przepiękne są.
Margarete 15:32, 10 gru 2015

I ja też mogę tak bez końca...........właściwie możesz juz teraz dawac foty z maja....z przyjemnościa na nie popatrzę i mysle ze nie ja jedna
Pozdrawiam
bogumila 16:58, 10 gru 2015

Azalie też mogę oglądać codziennie...mam dopiero młode krzaczki...
ale zostawiam Tobie to,co oglądam codziennie na spacerze...

Urszulla 20:13, 10 gru 2015

Widziałam Bogdziu spotkanie, poczytałam o zakupach i sama jestem zadziwiona że w grudniu można choć rzeczywiście do świąt ma być bez śniegu to zadołować w donicach można do gruntu...pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się że na O. wróciłaś za to ja mam przeszkody czasowe.
yolka 20:16, 10 gru 2015

Dziś u Ciebie buszowałam w poszukiwaniu przepisów na paszteciki - znalazłam na 3042 stronie

Zrobie je ponownie - rewelacyjne i łatwe w robocie, co w moim przypadku jest bardzo istotne
Gabriela 22:19, 10 gru 2015

Bogdziu, myślałam dzisiaj o posadzeniu dwóch różaneczników z białymi kwiatami, polecisz mi jakieś odmiany?
Z francuskiej, letniej wyprawy przywiozłam wydłubane z ziemi siewki rododendronów, dosłownie z dwoma parami liści, to było w czerwcu, wsadziłam do doniczek, zadołowałam i rosły. Na zimę doniczki zakopałąm w szklarence zimnej, obsypałam ziemią, ale oczywiście nie całe rośliny. Jak myślisz - przezimują w takim stanie, czy zabrać je do ciepłej szklarni? Jak długo hodować w doniczkach?
sylwia_slomc... 22:56, 10 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

Wiem że lubisz je mieć wiec wkleiłam . Gdyby ktoś jeszcze chciał to też mogę wkleić.

Ja poproszę szczególnie tych na słońce wytrzymałych
wiunia 22:58, 10 gru 2015

Dziewczyny jak znależć szybko daną stronę na wątku? Trzeba się cofać po kilka stron czy jest jakiś prosty sposób Nie ogarniam tego!
Bogdzia 07:43, 11 gru 2015

wiunia napisał(a)
Dziewczyny jak znależć szybko daną stronę na wątku? Trzeba się cofać po kilka stron czy jest jakiś prosty sposób Nie ogarniam tego!

Tak wygląda otwarta strona wątku. W niebieskim kólku jest strona na której jestem, w tym wypadku 3850. Stajesz kursorem za nr strony i klikasz, pasek zabarwi sie na niebiesko , klikasz jeszcze raz , zrobi się biały i wtedy ,,Backspace" kasujesz nr strony a wpisujesz jaki chcesz i klikasz ,,enter" i strona sie zmieni.