Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Tu ma być ogród :) 09:07, 06 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Pędzi ostatnio Twój wątek, że ledwo na zakrętach wyrabiam, ale jestem na bieżąco

Miło mi, że zaglądasz, tym bardziej, że wiem, że ostatnio u Ciebie kiepsko z czasem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:05, 06 kwi 2016

Do góry
Pozwól, że poleżę z wrażenia nad krokusami, tej jesieni na pewno nie zaśpię, mus aby jedną konkretną rzeczkę mieć
Na Łowieckiej 09:03, 06 kwi 2016

Do góry
Twoja pomysłowość mnie zadziwia, a oglądam od wielkanocnych dzieł
Co do tuj to ja myślałem, że to normalne tak formować Smaragdy gdy już wielkość odpowiednia ja w tym roku zacząłem mimo, że powinienem z rok jeszcze poczekać.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:55, 06 kwi 2016

Do góry
Luki, pozdrowienia zostawiam.

Na mnie moje żurawki czekają ale jakoś nie mam siły się za nie zabrać bo rosną w miejscu gdzie przeciąg i jakoś tak nie przyjemnie.
Mój ogród pod górkę... 08:47, 06 kwi 2016

Do góry
Jak do Ciebie zaglądam to coraz bardziej chce mi się więcej drzew, a tu ni ma gdzie. Oj okrutny los posiadacza wąskiej działki na dodatek z kablami energetycznymi w granicy
Mój mały zakątek :D 08:44, 06 kwi 2016

Do góry
Do mnie osobiście przemawia pierwsza lub druga wersja, ale łącznik między kołami trawnika zrobiłbym chyba z żwirku, aby powstały dwa okrągłe trawniki beż takiego prostokątnego połączenia.
Możesz je wtedy oddzielić od żwirku ekobordem lub cegłą
Tak mi się to widzi
Igiełkowy ogródeczek 08:41, 06 kwi 2016

Do góry
Chciałbym co mądrego napisać, ale tylko zachwyt mam w głowie, cudownie
Ogrodowe przygody 08:40, 06 kwi 2016

Do góry
Na magnolię poluję i coś łowy kiepsko idą U mnie szafirki to chyba za 2 tygodnie dopiero będą.
Tu ma być ogród :) 08:38, 06 kwi 2016

Do góry
Pędzi ostatnio Twój wątek, że ledwo na zakrętach wyrabiam, ale jestem na bieżąco
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:36, 06 kwi 2016

Do góry
Nie będę ukrywać, że mam ogromny dooopościsk jak widzę magnolie u innych i jeszcze takie jak Twoje, dlatego dzisiaj jadę na poszukiwania i jak nie przywiozę moja dolegliwość się powiększy
Ogród Małej Mi - sezon 2016 08:31, 06 kwi 2016

Do góry
U mnie fiołki o dziwo też rosną najlepiej w piachu pod starą jabłonią, nie rozchodzą się bo im nie pozwalam szaleć, a nawet nie wiem skąd je mam

Podziwiam wiosnę i magnolie, a na piwonie w szczególności czekam bo też mam w końcu całe dwie sztuki
Pozdrawiam serdecznie Aniu i pracuj dzielnie, forum nie ucieknie, a z pracą wiadomo jak jest
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:26, 06 kwi 2016

Do góry
Mateusz zaraz wpadnę zobaczyć

Jolu byle teraz rosły.

Wczoraj padłem jak dziecko o 21 dobrze, że nie w brudnych łachach, ostatni raz tak wcześnie położyłem się chyba rok temu

Ogłaszam definitywne i stopniowe rozstawanie się z barwnymi obwódkami żurawkowymi, zostaną w trzech miejscach i koniec. Wczoraj 4 godziny czyściłem i wywalałem wygniły po zimie (ponad 20) i przy okazji pomyliłem liście z małym paluszkiem i ostrze wlazło na pół centymetra w opuszek palca mam nadzieję, że nikt mnie nie widział.

Posadziłem połowę lilii i chyba przeliczyłem się z dostępnym miejscem bo nadal dwa koszyki mi zostały, będę znów upychać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:20, 06 kwi 2016

Do góry
Gosia no rasowe przyszły i wagowo się zgadzały

Marzenko jestem na etapie szklanki wypełnionej w połowie czyli po środku Na szczęście nie zalewam reszty szklanki procentami

Bogdziu co zrobić, tylko walczyć o lepsze. Przylaszczka wywołała uśmiech automatycznie, zero zmuszania

Zieloniutka no gdybym takie dostał to bym się pieklił, ale to tylko świadczy o tym, że jakiś pracownik ma wszystko tam gdzie słońce nie dociera bo wątpie, ze ktoś kto prowadzi interes wysłąłby coś takiego. Daj znać jak sprawa się rozwiązała.
Ogród Cioci cz. 3 20:20, 05 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Gdzie można ustawić się po reklamacje w sprawie opóźnionej wiosny Macham wiosennie z północy województwa

W górze Luki, w górze
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:52, 05 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Zieloniutka pewnie wstaw zdjęcie Moje niby wymiar trzymają, ale są bardzo zróżnicowane gęstością i troszkę to drażni, ale sadzonki ogólnie bardzo zdrowe. Niestety za taką cenę 6zł nie ma co się cudów spodziewać tym bardziej, że to hurtem z pola jest kopane, ale nie powiem mogliby dokładniej dobierać sadzonki.
Ja jestem zadowolony tak na 75%, a ja strasznie wymagający jestem

Dobrze powiedziane, mogliby lepiej dobierać sadzonki. Przy następnym takim zakupie zamówię sobie o jakieś 10-20 % więcej i najsłabsze odeślę. Bo z gęstością to faktycznie bardzo różnie.

A to już wspomniany bukszpan bez formy. Kilka takich w przesyłce było. Ciekawe czy dostawca je wymieni.

Biało różowy ogród za płotem. 22:49, 04 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Ewo pozwól, że nie będą sobie przypominał tego zakupu bo sporo przepłaciłem, ale to była ogrodnicza desperacja Zamawiałem a dodatek w niesprawdzonym sklepie, na all... który handlował wszystkim do ogrodu. Jedni chwalą rosarium ja byłem zadowolony z floribundy. Niestety jest to angielka i na dodatek dość droga, ale warta swojej ceny.

Dziękuję, może uda mi się ją zdobyć w przyzwoitej cenie.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:45, 04 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu widzę, że kopiemy rurki wspólnie, ale ja mam łatwiej bo trawnika jeszcze nie mam
Chociaż poniekąd wolałbym już go mieć

szczerze Ci powiem że to robi moj Em a ja tylko lece na 2 minuty fote cyknąć dzieki bogu nei mam zupełnei czasu na ogród bo jak widze te wywalone koszyki z cebulami i wysadzone rosliny to me serce krwawi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:39, 04 kwi 2016

Do góry
Gosiu widzę, że kopiemy rurki wspólnie, ale ja mam łatwiej bo trawnika jeszcze nie mam
Chociaż poniekąd wolałbym już go mieć
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:25, 04 kwi 2016

Do góry
Karolino no dla mnie cena tej Geniuchny też mało przyzwoita bo kosztuje 270zł te na zdjęciu mają najwyżej 170-180cm

Zieloniutka pewnie wstaw zdjęcie Moje niby wymiar trzymają, ale są bardzo zróżnicowane gęstością i troszkę to drażni, ale sadzonki ogólnie bardzo zdrowe. Niestety za taką cenę 6zł nie ma co się cudów spodziewać tym bardziej, że to hurtem z pola jest kopane, ale nie powiem mogliby dokładniej dobierać sadzonki.
Ja jestem zadowolony tak na 75%, a ja strasznie wymagający jestem

Patrycjo witam, cisy owszem najgorsze nie są
Biało różowy ogród za płotem. 22:21, 04 kwi 2016

Do góry
Mateusz na złączkach skręcanych nie oszczędzałem i chyba najlepsze na rynku mam, mogą tylko cieknąć połączenia gwintowane, ale te uszczelniam i sprawdzam Najważniejsze by nic nie ciekło przed zaworami.

Ewo pozwól, że nie będą sobie przypominał tego zakupu bo sporo przepłaciłem, ale to była ogrodnicza desperacja Zamawiałem a dodatek w niesprawdzonym sklepie, na all... który handlował wszystkim do ogrodu. Jedni chwalą rosarium ja byłem zadowolony z floribundy. Niestety jest to angielka i na dodatek dość droga, ale warta swojej ceny.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies