Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 09:18, 04 kwi 2016

Luki pech jak wirus, trzeba zwalczyć porządną dawką optymizmu Wiem że to trudne w takiej sytuacji ale konieczne Widzę zresztą że łopata i tyraniecw ogrodzie też pomaga trochę Trzymam kciuki za powodzenie kuracji
Luki 09:26, 04 kwi 2016

Sebek no nie strasz człowieka, musiałbym się przeprowadzić bo we wsi żadnego mostu do zameldowania nie mam

Gosiu kopanie jak to mówię odmóżdża, a po ziemie i siedzeniu w domu ten stan bardzo potrzebny. Chociaż gdybyś miała jakieś piguły na takie wirusy, nie wahaj się tylko pisz
Mixtoorka 09:55, 04 kwi 2016

Hej, fajne ciski Piękna wiosna i bzyczki, takie fajne puszyste Widzę, że spotkałeś Geniusie, czy może pamiętasz w jakiej były cenie? Ja spotkałam u siebie ostatnio w bardzo nieprzyzwoitej,ale to okazy były.
zieloniutka 10:23, 04 kwi 2016

Luki napisał(a)
W zeszłym roku na forum krążyły tujowe 'zwołki' Do mnie dotarły w tym tygodniu dla odmiany cisowe zwołki tak na oko 4 latka

Zawartośc na szczęście nie została podmieniona

Witaj, śledzę Twój wątek już jakiś czas. Zastanawia mnie czy Twoje źródło cisów to jest to samo co moje. Bo identyczną paczkę dostałam w zeszłym tygodniu. Jednak ani jedna sadzonka nie miała max wymiaru z opisu, za to wiele było na totalnym styku minimum.
Do tego bukszpany zamówione w tym samym miejscu częściowo przyszły chore i czekam czy sprzedawca je wymieni czy nie.
Wstawiłabym zdjęcie takiego bukszpanu, ale nie wiem czy mogę.
zszywka 19:49, 04 kwi 2016

Witaj ponownie cisy bardzo ładne, a problemy miną i będzie dobrze Powodzenia
Luki 22:25, 04 kwi 2016

Karolino no dla mnie cena tej Geniuchny też mało przyzwoita bo kosztuje 270zł te na zdjęciu mają najwyżej 170-180cm

Zieloniutka pewnie wstaw zdjęcie Moje niby wymiar trzymają, ale są bardzo zróżnicowane gęstością i troszkę to drażni, ale sadzonki ogólnie bardzo zdrowe. Niestety za taką cenę 6zł nie ma co się cudów spodziewać tym bardziej, że to hurtem z pola jest kopane, ale nie powiem mogliby dokładniej dobierać sadzonki.
Ja jestem zadowolony tak na 75%, a ja strasznie wymagający jestem

Patrycjo witam, cisy owszem najgorsze nie są
malkul 22:26, 04 kwi 2016

cisowe zwłoki mnei powaliły
Madzenka 23:28, 04 kwi 2016

I mnie trup w worku powalił na łopatki
Sentencja o stabilizacji rozbawiła
Łuki skor wróciłeś na forum tzn że szklanka juz do polowy pełna a my ci ją przepełnimy
Bogdzia 08:16, 05 kwi 2016

Moim zdaniem ciski nie są złe , jedne lepsze inne gorsze ale zdrowe i nie przesuszone, bedą ładnie rosły. Co do zmartwień kto ich nie ma?Nie ma lekko w zyciu niestety. Dobrze że choc przylaszczka zmusiła Cie do uśmiechu.
zieloniutka 08:52, 05 kwi 2016

Luki napisał(a)

Zieloniutka pewnie wstaw zdjęcie Moje niby wymiar trzymają, ale są bardzo zróżnicowane gęstością i troszkę to drażni, ale sadzonki ogólnie bardzo zdrowe. Niestety za taką cenę 6zł nie ma co się cudów spodziewać tym bardziej, że to hurtem z pola jest kopane, ale nie powiem mogliby dokładniej dobierać sadzonki.
Ja jestem zadowolony tak na 75%, a ja strasznie wymagający jestem

Dobrze powiedziane, mogliby lepiej dobierać sadzonki. Przy następnym takim zakupie zamówię sobie o jakieś 10-20 % więcej i najsłabsze odeślę. Bo z gęstością to faktycznie bardzo różnie.

A to już wspomniany bukszpan bez formy. Kilka takich w przesyłce było. Ciekawe czy dostawca je wymieni.