A ja dzisiaj zaopiekowałam się jesiennym trawnikiem Zasiliłam go humusem active Dozownik 0,6l dołączyłam do węża i podlałam cały trawnik Zobaczymy czy się odwdzięczy na wiosnę
Dzięki, że zaglądacie Dziś jestem daleko od domu Pozdrowienia zostawiam.
Nareszcie są...długo czekałam na buki i nie obyło się bez problemów ze strony sprzedawcy..ale cieszę się,że dotarły;już posadzone i teraz czekanie na wiosenne przyrosty jutro muszę jeszcze wykopać RH i rozgarnąć kompost na rabatę warzywną...;
Naprawdę warto, jako pierwszy nadaje charakterystyczny akcent w ogrodzie i tak zostaje do późnej jesieni ( jedyny minus to kolce, które dają się we znaki przy wiosennym cięciu ) . Tak kuleczki wyglądały wiosną zeszłego roku (już po strzyżeniu)
No i druga rabata na której też działałam i posadziłam tam wczoraj miskanty. Sama nie jestem do końca pewna jej kształtu i co tam ma rosnąć. Tak to wygląda. Na to co tam rośnie oprócz miskantów nie patrzymy. No i na te palety i fure drzewa tez M sie wziął za drewutnie
Witam, co oprócz rozsadzenia na wiosne polecacie jeszcze na taka rozlazla karpe?
Siąpi i u mnie
Hej! No faktycznie niczego nie pokazałam, ale wiesz ele, u mnie roślin coraz więcej, a efektu jakoś nie widać, więc też nie mam się za bardzo czym pochwalić. Żadna rabata nie zrobiona do końca, ciągle niedoczas, ciągle praca... W każdym razie już widzę, że wiosną będę kupowała zimozielone, bo teraz, jak już liście opadły to w ogrodzie pustki. Hmm, zdjęć za dużo nie ma, ale choć odrobinę pokażę. Jeszcze niedawno: Wrzośce pewnie już nie żyją, ale wciąż wyglądają ładnie Teraz już niestety tylko donice się jakoś trzymają. No i trochę koloru w tych żeliwnych garach:
Dzięki dziewczyny za głosy. Decyzję podjęłam o przesadzeniu. Rozpoczęłam demolke. Usunęła m pecherznice. Czy ja pisałam ze je lubię? Nie cierpię. Było 6 nie ma żadnej. Przyplacilam to złamanym paznokcie i rana w oku. Nie wiem jak się to skończy. Oko łzami i pobolewa. Moja wina oczywiście mogłam uważać ale taka byłam zaaferowana. ..wierzę nie zdążyłam przesadzić bo oto jak z cera i nie miałam już siły .