Dziś w ferworze porządków rozbiłam przykrywkę od mojego ozdobnego słoja na płatki. Zamiast słoja na płatki mam lampion
Marta przypomnij o krzewuszce czy dobrze pamiętam, ona kwitnie na różowo, a jak przekwitnie to ma liście wiśniowe czy zielone? Zdjęcia super. Ja już wszystkie byliny powycinałam i mam gołą rabatę
Rok 2012
Posadziłam red Eden , za rok bedziemy ją z Ascot porównywać.
Może dużo deszczu u Ciebie padało. Najlepiej przebarwiaja sie w słońcu i przy suchej pogodzie. Przymrozki i u mnie były i klonom wszystkie liscie przez nie spadły. Pozdrówka.
Czytam że masz posadzić różę heritage w żwirku. Nie polecam, ona podobno bardzo dużo płatków sypie, czyli to taki śmieciuch, będziesz miała problem ze sprzątaniem, albo będą Ci leżały zbrązowiałe płatki na żwirze, które będą zasychać na kamyczkach.
Wiedziałam że któryś z panów ruszy temat. Gdyby tak odwrócić sytuację? Nie pomagasz to "broń" (jak ją nazwałeś) zostaje w kaburze?. Zagrają????? Waldku
Ten trzepam mnie dobije ... [img s zamiast walczyć z trzepakiem wykorzystaj go - obsadź boki bluszczem albo obij drewnem i na to jakieś pnącze ja dziś po oglądaniu Mai przekonałam się że rh nie do mojego ogrodu za to azalie tek gdzie pojedziesz w maju po rh? no i cudniasta masz jesień i ogród z klimatem