No coś pięknego ! Wewnętrz i na zewnątrz, przez okno.
Cyklamenki, hiacynty, pierwiosnki - taka wiosna w Twoim domu Danusiu
I w tak cudnych doniczkach / niedoniczkach, fantastyczne inspiracje.
Ceny tak około 2x droższe, w Pisarzowicach była taka oferta, będę w maju to podpytam na miejscu może coś doradzą
Piękne zakupy, teraz to ja też się już napaliłam, musowo jutro jechać muszę
Madziu, wątek się rozwija a to powitania, Fajnie jakbyś była w "naszych ogrodach", podaj proszę jaki ma być tytuł Twojego wątku to go przeniosę albo załóż od nowa (te posty swoje możesz skopiować)
Tu się zakłada nowy wątek (jesteś w powitaniach ciągle )
Będę zwiedzać takie ogrody, dwie noce na koniec w Bristolu, mogę Ci pomóc ręcznie i głową
Zwiedzanie ogrodów:
Dzień 1: Upton Grey Manor House Garden, Sussex Prairires,
Dzień 2: West Dean, Bramden House,
Dzien 3: Knoll Garden, Chiff Chafs, East Lambrook,
Dzień 4 Coleton Fishacre, The Garden House
Dzień 5: Knighthayes Court, Hestercombe,
Dzień 6: Ladyfarm, Klivencourt,
Dzień 7: Waltham Garden
Gaby Ty chyba masz jakiegos wyjątkowego pecha w tym roku jeżeli chodzi o spotkania
.......NIE MÓWCIE DZIEWCZYNY..........
no nie mogie przeżyć .... juz domówilam sie co do transportu A TU CO?, a tu taki pech......chiba zeby cos zmieniło sie z terminem spotkania .... slubu- to juz nie bo termin zaklepany rok temu ( chyba ze cos sama pomyliłam-jutro sie dowiem dokładnie )
Gabi no to szczerze jestem nie pocieszona , ale ten mój termin tez zależny od Danusi wycieczki do Anglii . tez jeszcze nie zna dokładnego terminu
Pasuje mi Twój termin bo ja jadę w sierpniu w dniach OGRODY POŁUDNIOWEJ ANGLII
TERMIN: 12-18.08.2013 R.
Danusiu czy gdzieś na forum znajdę jakiś pomysł na studnie ? jak ją wyeksponować ? czym obłożyć,czy obudować. Studnia jest czynna z pompą żeliwną ręczną- to moje jedyne źródło wody, i chcę ją jakoś obudować lub coś z nią zrobić bo póki co to jest po prostu betonowy krąg. A może jest jakaś mała roślina, która mogłaby się po tym kręgu piąć ( studnia stoi w pełnym słońcu). Pozdrawiam serdecznie ; )
Szukaj w wyszukiwarce wątków lub postów. Ja znalazłam to