Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród z perspektywą na przyszłość 08:15, 02 maj 2012

Do góry
Monika teren pod trawnik pierwsza klasa, to się nazywa przygotowanie podłoża!!!!
A firma niech sie od Ciebie uczy spożytkują wiedze dla przyszłego rozowoju firmy
Bukszpaniki przy tarasie miodzio, z niecierpliwością czekam na dlasze prace. Sypcie szybko korę to chwasty nie dadzą radę.
Przypomnij kiedy masz termin porodu?

Ps zwolnij troszeczkę bo stres negatywnie odbija się na dziecku. Ja taka zestresowana byłam a potem moja malutka (teraz dorosła pannica) byla bardzo niespokojna po urodzeniu... Wiem, że chciałabyś ze wszystkim zdążyć przed porodem ale potomstwo najważniejsze!!!
Poleż na tarasie, popatrz na bukszpaniki a wieczorem pooglądaj gwiazdy i słuchaj jak nawadnianie szumi (przestaw sobie chwilowo na wieczorne podlewanie)
Ogród Dominiki 08:06, 02 maj 2012

Do góry
Dominiko miło zacząć dzień od obejrzenia Twoich tulipanów, o jak miło
Patrzac na kule bukszpanowe zastanawiam sie gdzie Ty je posadzisz????
Co do projektu to rzeczywiście jak porównam przed i po to metamorfoza niesamowita!!! A może projektant widział Twój ogrod po trzech latach???? Czy dużo zmian wprowadziłaś do projektu?

Za każdym razem gdy Cię odwiedzam pocieszam się, że mój gród też inaczej za 3 lata będzie wyglądał...
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 07:55, 02 maj 2012

Do góry
Pola napisał(a)

U mnie buki też nie ruszyły, ale szczerze wątpię czy to zrobią. Ale są w prawie identycznym stadium jak Twoje. Dziwne, że w lesie już całkiem zielone

Sebek dziewczyny z cieplejszych rejonów mówią by poczekać zobaczymy, jeszcze mam zamiar je popryskać profilaktycznie i trzeba też zapytać Danusi.

Pryskanie na robale nie zaszkodzi!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:54, 02 maj 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Wpadłam przywitać się majowo i również bardzo chwalę ścianę wodną a jak jeszcze będzie stal, to już w ogóle będzie super tak trzymaj!

Kasia witaj, tyllko w lotto muszę wygrac coby na tę stal sobie pozowlić, już kawalerkę córki w ziemi zakopalam a za chwilę jej samochód za zdaną maturę...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:53, 02 maj 2012

Do góry
mira68 napisał(a)
Marzenko ściana wodna rewelka Ty to masz gust i wyczucie co piękne teraz wypoczywaj

Mira i vive versa
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:52, 02 maj 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Marzenko, ściana wodna wyszła rewelacyjnie! Warto było czekać na taki efekt. Wszystko masz spójne w 100%, wszystko do siebie pasuje. Sąsiedzi kłaniają Ci się jeszcze czy już przestali?
Czy donice na Twoim tarasie od południa są podświetlane?

A jeśli chodzi o psa: uważam, że zwierzęta mają poczucie estetyki. I Twój pies to potwierdza. Kiedyś dostałam od babci okropną sukienkę, istną masakrę odzieżową. Przymierzyłam ją dla świętego spokoju, żeby nie robić babci przykrości. Wychodzę z łazienki w tej kiecce i zobaczył mnie nasz pies. Jak się rozszczekał, jak zaczął ujadać na mnie...nie można go było uspokoić. Dopiero zdjęcie sukienki w oka mgnieniu uspokoiło psa. Od tamtego momentu twierdzę, że mieliśmy psa, który znał się na modzie.

Domi sąsiedzi się kłaniają , nawet chcieli Pana Złotą Rączkę wynająć do zrobienia ciurkadełka u siebie ale ma już umówioną kolejną robotę
Donice niestety nie są podświetlane, ale możesz kupić podobne podświetlane, zaraz wstawię link. Ceny jednak masakra!!!
http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/podświetlane/
Są też w innych sklepach ale jeszcze droższe widzialam, ale poluję na taka lampę ale za 10% tej ceny...
http://czerwonamaszyna.pl/lampa-podlogowa-authentics-stand-up,18534,p.html

Zachowanie psa potwierdza, że zwierzaki mają poczucie estetyki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:44, 02 maj 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ściana wodna super !!! Bardzo dobry pomysł miałaś, żeby obsadzić ją bukszpanami. Wiesz, może ich nie tnij. Ja obcięłam i za ciepło jest. Końce są popalone
ps. Mam kilka brzydkich koszyków do pomalowania na biało. Czym malowałaś dokładnie?

psps Ja zastosowałam pochwały M "ala Wieloszka" i zadziałało

Monika w castoramie są dziesiątki różnych spray'ów - nawet takie dla graficiarzy ja kupowalam najbardziej uniwersalny do wszystkich materiałów. Możesz sobie nawet na fluorescencyjny żółty pomalować
Właśnie sobie o Tobie wczoraj wieczorem pomyśłałam, zastanawiając się kiedy masz termin porodu?!!!
Kolorowe rabaty 07:41, 02 maj 2012

Do góry
Marta sposóba na grila mistrzowski
Cis uczesany, tulipany ubrane na 1 maja, sympn marnotrawny powrócił z Wawy, gril rozpalony a ja się spóźniłam na imprezę
Mój kawałek raju 07:31, 02 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
ponieważ jeszcze siedzę, wrzucę inne fotki niż tulipany

Ania napiszę tylko CZAD!! Gdzie Ty takie petunie kupiłas????
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:36, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No to naprawdę nie widzę już innego wyjścia - i rośliny i buty musisz zacząć przywozić do mnie hihihi

Dobrej nocy!

Rośliny ok ale buty chyba za duuuuże chyba źe podrośniesz? Hi hi
Lecę w kulki... 00:35, 02 maj 2012

Do góry
Mialam coś pisać ale przeczytałam, że idziesz spać a ty po innych wątkach biegasz
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:34, 02 maj 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

A....! Zapomiałam...Twoje tempo jest zawrotne!
Podziwiam i zazdroszczę

Ania ja teraz odpoczywam zwolniłam baaardzo tempo

Bujać to My, ale nie nas...

Ania moja mama i siostra aż mnie pochwaliły, ze sie wyciszylam, zwolniłam tempo jak nie wierzysz to się starszych zapytaj
Codziennie leże i gwiazdy oglądam ale jutro nie poleżę, bo pada a ja poduch nie zabralam do domu...
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 00:29, 02 maj 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Nowe fotki buków może lepiej widać
Jak myślicie czemu nie rosną??????????

Widać ale ja nie wiem co im dolega to samo z moimi grabami. 4 szt mają piękne listki a 3 śpią ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:26, 02 maj 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
A....! Zapomiałam...Twoje tempo jest zawrotne!
Podziwiam i zazdroszczę

Ania ja teraz odpoczywam zwolniłam baaardzo tempo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:25, 02 maj 2012

Do góry
Ania
Nie usuwaj zdjęć, mi sie baardzo podoba. A co do tynku znam na pamieć wszystkie numery koloru szarego bolix mogę ci polecić
U mnie też tak mocno mialo ciurkać a ciurka slabiutko. Przy takiej wysokości mimo, ze w instrukcji do listwy piszą, że wystarczy pompa 2000-5000 l/h powinno być więcej. Przede wszystkim średnica rury doprowadzającej wode powinna być 1 calowa bo od tego zależy ilość wody wypływającej... No cóż kuć nie będziemy przecież na nowo, pompy nie wymienie bo wtyczka została ucięta i podłączona do kabla
Ciurkadelko najfajniej noca wygląda gdy jest podświetlone
A dzisiaj sobie przewę w pracy robiłam chłodząc stopy we własnym ciurkadełku
Gdybym sie uparla to cała bym się mogła zanurzyć, tzn gdybym się zwinęla i położyła plasko ekwilibrystyka niezła ????
Ogród Sylwii od początku :) 00:18, 02 maj 2012

Do góry
No właśnie Sylwia : leżakowanie czy orka?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:12, 02 maj 2012

Do góry
No własnie ja tak samo
Na buty już nie mam miejsca podobnie jak na Rh
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:50, 01 maj 2012

Do góry
Agnieszka własnie tak pochwalę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:49, 01 maj 2012

Do góry
ja dzisiaj przeliczałam rh cunningham's white na buty..... I nie wiem co wolę
Na początku jest chaos 23:48, 01 maj 2012

Do góry
Ale śliczna!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies