U mnie prawdziwa pustynia Nie padało porządnie od sierpnia Dwa razy przelotnie pokropiło więc wszystko ledwo dycha... Ponoć od wtorku... ale nie zapeszam... DESZCZ ogromnie potrzebny!!! Ślijcie go do mnie.
Teraz sobie przypominam dlaczego mi zniknęłaś 100 buziaków ślicznotka ojojoj czytałam ze już chrzciny były jest zachodu przy maleństwie to zaraz z konewka będzie biegać po ogrodzie po zimie za braciszkiem jeszcze raz gratuluję Marcia
Podobają mi się ogrody z ogrodowiska takie nowoczesne ale chyba za bardzo kocham kwiaty by się ograniczać kilku gatunków na rabacie
Zobaczcie jak poszalała pampasowa
Ja swoje mam w donicach, cały czas stoją na zewnątrz, dziś było w nocy -5 i mój za ścianą domu wytrzymał a inne mają już zważone liście, jeszcze nic nie chowałam.
Silver Dollar - z jednej strony jeszcze limonkowe z rózowym musnieciem... wczoraj takie całe były, ale po dzisiejszym przymrozku z jednej strony brązowe...
Przy ognisku-palenisku. Tu odbywały się wszystkie tegoroczne imprezy ogrodowe Po zmroku magiczne miejsce.
Wszędzie porozkładane węże, bo sucho niesamowicie, więc podlewamy.
nie masz pojęcia jak Ci tej seslerii zazdroszczę moja pod grabami nie dała rady turkucie ją wykończyły... ale nie ma bata jeszcze ją posadzę w innym miejscu
ta niższa żółtawa trawka co to ?
Też tak twierdzę, stale podglądam i nieustannie się zachwycam. Dawno nie robiłam wpisów, ale śledziłam na bieżąco. Tyle zmian w ciągu jednego roku nikt nie dokonał i to jakich zmian. Macie przepięknie, podziwiam szczerze.
bardzo się staram czasami nie wychodzi a czasami sukces, zależy to chyba od odmiany i jakości sadzonki. Daleko mi do forumowych różanek, ale i tak te małe sukcesy cieszą
Topinambur raz wsadzony, lat czterdzieści daje plony.
Tyle że te plony paskudne i kwiaty wątpliwe, zwłaszcza na tej wysokości.
Na szczęście nigdy mi się nie spodobał, nie wspominając o tym, by smakował, bo komu smakują przemrożone kartofle?
Chyba u Ciebie bez chemii się nie obejdzie.
To dość dziwne, jak patrzę na krzaczki to wydaje mi się że mam mało, ale jak zobaczę zdjęcia z lipca to nie powiem rabaty tonęły w kwiatach i chyba nie jest tak źle
Też czekam na przyszły sezon, bo na pewno zarówno u Ciebie jak i u mnie będzie jeszcze jeszcze bardziej kwiatowo
Zamówienie jeszcze nie przyszło, czekam