Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:44, 26 paź 2015

Milka napisał(a)

Irenko mam anafalisa - u mnie awansował na rabatę bylinową - fakt piękna srebrna roślina u Ciebie tak stoją na baczność a u mnie się pokładły

mira 22:48, 26 paź 2015

Milka napisał(a)

Aż mi lepiej, że nie tylko ja tak mam. Działasz całkiem nieźle Mireczko, nie narzekaj, powkurzac się można, pozdrawiam

Dobrze działam powiadasz hmmm tylko za dużo czasu mi schodzi i na dodatek stale mam coś nie zrobione i to mnie wnerwia
dziwny był ten rok w ogrodzie mi upały dały do wiwatu a rosliną susza no a teraz to jest fajnie
mira 22:50, 26 paź 2015

Milka napisał(a)

Chyba jednak w to nie uwierzę, nie wytrzymasz, chpć rozumiem cię bardzo. Dlatego u mnie w donicy to rośnie, co do grudnia pracy nie wymaga

Ewa donice będzie mieć z pewnością bo ma piękne

mira 09:26, 27 paź 2015

chyba jesień się kończy,

AgataBC 15:00, 27 paź 2015

mira napisał(a)

a ja o tej porze mówię sobie koniec z cebulowymi a tym razem sobie postanowiłam że to nie żarty koniec no i z różami też bo już jak na mój ogród dość

Widzę, że mamy podobne plany, rozumiem Cię doskonale.
Jana 22:54, 27 paź 2015

mira napisał(a)
Wiem, że trochę marudzę no ale w końcu gdzie jak nie tu
niestety to co lubię we własnym ogrodzie to taki styl mega pracowity no to mam! zamiast to korą wysypać i na leżak

a przecież lubię grzebać w ziemi, kopać, przesadzać, sadzić cebule,uwielbiam donice, zapach ziemi teraz powietrza jesieni, a te kolory - no to takie piękne

trzeba mierzyć siły na zamiary i to jest sedno mojego narzekania

Muszyna wczoraj - cudny czas koloru.

magia
Jana 22:57, 27 paź 2015

mira napisał(a)

Chyba czyściec najbardziej mi pasuje coś czuję a tak do tej pory się wzbraniałam przed tą rośliną a wypatrzyłam że to super towarzystwo dla róż - będę to weryfikować w przyszłym roku

a wiesz w ogrodzie takim jak mi pasuje to jest tylko praca więc myślę jak to zmienić

mirkaka 09:52, 28 paź 2015

Ja mam takie postanowienia co do róż co roku, ale dopiero w tym roku dotrzymałam sobie słowa i nie kupiłam już żadnej róży na jesień Cebulowych to nigdy u mnie nie ma za dużo, denerwują mnie przekwitłe tulipany i ich zasychające liście, jakoś nie udaje mi się ich ukryć za innymi roślinami.
marzena 22:13, 28 paź 2015

odwiedzam szybciutko, piękne zdjęcia z Wysowej
czyżby u Ciebie był przymrozek ? ja u siebie nie zauważyłam...albo za długo spałam...
kasiek 18:36, 01 lis 2015

O Muszyna - jaki Ci się podobało? Zwłaszcza ta część ogrodu na dole z fontannami?