Sprzeczność w ogrodzie
21:01, 25 paź 2015
Przymiarka na lampion
![]()
Nie mogłam się im oprzeć. Irge zastąpią wrzosy.
![]()
![]()
![]()
![]()
Paczka po 10 szt
![]()
![]()
Z lewej pojedynczy bukszpan z dużym korzeniem (w torfie)
![]()
![]()
Twój ogród miał plebiscyt na najbardziej wytrzymałą roślinę. I co wygrało? Nasturcje czy wiciokrzew? Ten drugi coś mi się zdaje kaprysił albo miał towarzystwo na liściach a teraz tak pięknie wygląda. Te kretowiska miały podobno studnię zakopać a toć to takie małe, że ledwie widać![]()
Przebarwienia jesienne piękne
A wieczorkiem zrobiliśmy nowe elfie drzwiczki do ogródka, schodki i muchomorki. Jutro sklecimy to razem w ogródku
![]()
![]()
Hmmmm, no prawie
![]()
![]()
też je w tym roku kupiłam i jestem ich bardzo ciekawa. A ja chętnie zaglądam do Ciebie
A wieczorkiem zrobiliśmy nowe elfie drzwiczki do ogródka, schodki i muchomorki. Jutro sklecimy to razem w ogródku
![]()
![]()
Hmmmm, no prawie
![]()
![]()
Ach ... są nowe zdjęcia Ne sądziłem że tak szybko będą bo mówiłaś że musisz uporządkować ogród ale fajnie oglądać jesień u Ciebie Na kretówy nie patrzę bo u mnie też są Nasturcja chyba zazdrości trzmielinie i się pnie do nieba Ostróżki u mnie też powtarzają kwitnienie Wspomnienie lata![]()
Jakbym po ''swoich'' lasach chodziłaniemal identycznie i nawet takie same muchomorki rosną
![]()
To naprawdę nie jest dużo i szybko poszło. Czekam na jeszcze większą przecenę wtedy kupię nawet kolory pomarańczowe i żółte
Niestety super parrot nie było ani jednej paczki, a były wielkie w tym roku
![]()
kurcze warzywnik wymiata!świetne połączenia roślin. ja nigdy warzywnika nie będę mieć bo panicznie brzydzę sie ślimaków wiec będe wirtualnie spacerować po Twoim
pozdrawiam serdecznie
![]()
![]()