Mala_Mi
20:46, 25 paź 2015

Sylwia.. linie rabat.. i drzewa.... to rzeczy które trzeba ustalić na początku, a do tego resztę już dopasujesz jak podrosną drzewka.. wzięłam wersję testową (darmową) jakiegoś programu do projektowania.. i tam jest jak rosną rośliny w czasie.... niestety baza roślin w wersjach demonstracyjnych jest zerowa 
I głowa mnie boli.. bo patrzę na program, patrzę na swój ogród.. i martwię się, że wszytko się nie pomieści
A żal wszystkiego. Te niższe pietra służą jako wypełniacze, jak drzewa i krzewy się rozrastają to kwiatki są wypierane..
Miałam piękna rabatę, kwiecistą, ale drzewa sie rozrosły i muszę wszystko wyrzucić.. ale posadzę tam krokusy, drzewa liści nie mają to będzie j widać, a potem ..i tak nic nie widać

I głowa mnie boli.. bo patrzę na program, patrzę na swój ogród.. i martwię się, że wszytko się nie pomieści

Miałam piękna rabatę, kwiecistą, ale drzewa sie rozrosły i muszę wszystko wyrzucić.. ale posadzę tam krokusy, drzewa liści nie mają to będzie j widać, a potem ..i tak nic nie widać