Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:19, 10 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

My mamy 7 i to jest w sam raz. Oczywiscie samej zieleniny jest o polowe mniej, wiadomo, chalupa, podjazd.
Z tylu jest taki kuszacy pas ziemi, moze kiedys jak bedzie na sprzedaz to sie zdecydujemy, ale tylko po to, zeby nikt nie wpadl na genialny pomysl i nie postawil nam tam kurnika, albo innej budowy uzytecznosci wszelakiej Zasadzimy tam jakis sympatyczny zagajniczek

też tak mam 8arów jednej strony sąsiedzi drugiej wolna działka (narazie) z treciej pole. Najchętniej dokupiłabym obie tylko narazie nikt sprzedać nie chcę

A wygląda u ciebie przestrzennie, że hej, no popatrz to mnie zaskoczyłaś
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:18, 10 kwi 2012

Do góry
bociek napisał(a)
My mamy 7 i to jest w sam raz. Oczywiscie samej zieleniny jest o polowe mniej, wiadomo, chalupa, podjazd.
Z tylu jest taki kuszacy pas ziemi, moze kiedys jak bedzie na sprzedaz to sie zdecydujemy, ale tylko po to, zeby nikt nie wpadl na genialny pomysl i nie postawil nam tam kurnika, albo innej budowy uzytecznosci wszelakiej Zasadzimy tam jakis sympatyczny zagajniczek

Boćku popieram chociaż gdy mialam 172 m2 (!!!!!) to moim szczytem marzeń było 1300-1600 m2 a teraz opatrzności dziękuję, że mi kasy na 900 m2 wystarczyło, bo i tak tego ugoru obrobić się nie da...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:16, 10 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a zdjęcia kawalka masz?

Aniu a jakiego kawałka bo nie kumam????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:15, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ten Twoj M to pomyslowy coraz bardziej mi się podoba

Szatanica
Wieloszka, te tasmy u M zastosuj, bo go tak reklamujesz na Ogrodowisku, ze zainteresowanie Towarzyszem Wieloszkiem drastycznie rosnie

Mój Ci On, nie oddam nikomu! A chwalić muszę, bo od tego zapału do pracy Mu przybywa . A że mi pomysłów nie brakuje, to ktoś musi to realizować, hehehe

A husteczkę białą masz
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:15, 10 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)
Walczcie dziewczyny z mebelkami... mój taras też wietrzny...i nawet cieżkie donice wywraca Z tego powodu rezygnuję z ozdób doniczkowych. Kazda donica... zabarykadowana i przywiązana do pergoli.
Denerwują mnie moje meble, ale cieszę się, że są takie ciężkie Wiem że technoratan nie dla mnie .

Ania roumiem, że te donice to z chabziami szczepionymi na nóżkach??? Bo jak ci wiatr je mogł wywrócić? Cyba że u Ciebie huragany?
A u mnie mam nadzieję, ze źywopłot grabowy w tym roku do 1,5 m dorośnie a za rok do 2 m. Rośnie jak szalony, w tym roku go mocno cięlam, ale teraz pozowlę mu trochę wybujać aby nas przysłonił.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka przywiązuj taśmami M. do swoich mebli
A mebelki te brązowe na nożkach metalowych trochę cieższe będą i będą konweniowały ( ulubione slowo mojej przyjaciółki - och Beatko kiedy ja cie do ogrodowiska przekonam ) do moich kanap w salonie, krzeselw jadalni i hockerów. Wszystko mam na takich płozach
Będę kostke granitowa na meble kłaść aby nie odfrunęły
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:09, 10 kwi 2012

Do góry
Sprzedaj te 20 arów i będziesz miala kasę na ekscesy ogrodowe i jeszcze sama sobie sąsiadów wybierzesz
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:08, 10 kwi 2012

Do góry
Danusiu widok tych białych krokusów mnie zachwycił. U ciebie jak zwykle stonowana elegancja bez fajerwerków a zapiera oddech. Jak tu się nauczyć nie być kokoszką w kwestii zakupów i nasadzeń????
Pytanie zupełnie z innej strony, jakie lustra wykorzystujesz w ogrodzie. Czy moglabyś podać jego parametry? Zastanawiam się czy scianę wodną u mnie w ogrodzie zamiast tynkiem nie obłożyć lustrem ale chciałabym sprawdzić co mi oferują szklarze ...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:01, 10 kwi 2012

Do góry
A ja mam 9 arów i na razie mi wystarczy ...
I całę szczęśćie źe ceńy działek wariowaly i nie wystarczyło na 16 arów...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:58, 10 kwi 2012

Do góry
Bociek lata po innych wątkach zamiast po ogrodzie ????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:56, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Marzenko, jak poszukiwania? Napisz, bo mnie nosi czy sie udalo znalezc te szarosci.

Ja po przeczytaniu wszystkiego u Ciebie w watku zdecydowalam, ze jednak odpuszcze, chociaz podobaja mi sie jak nic na swiecie Po tym co napisala Agniecha (Wieloszka) widze, ze u mnie technorattan nie ma racji bytu. U nas strasznie wieje od pola i pare razy dosc ciezka hustawke zwiewalo z tarasu - raz nam zahaczyla o rynne i malo jej nie wyrwala. Wiec technorattan pewnie ladowalby u sasiadow - mili ludzie, ale ja nie jestem az taka fajna, zeby im meble ogrodowe wypozyczac
Poza tym moje futro i koty wspomnianych sasiadow szybko zrobilyby z tych mebli sieczke pazurami.
A za 4 tysia nie bede okolicznym kociambrom kupowac ekskluzywnego drapaka, no az tak kotow nie kocham

No niestety lekkość tych mebli przy takich wietrzyskach jak u mnie to wada, nie zaleta... Już kilka razy biegaliśmy z M. np. o 5 rano po ogrodzie i zbieraliśmy fotele i poduchy, a szyba ze stołu jakimś cudem stała oparta o ścianę... Teraz mebelki stoją spięte dookoła takimi rozciągliwymi taśmami (pomysł M.) z daleka są niewidoczne, a zdejmuje się je jednym ruchem ręki

Jak tam poszukiwania Marzenko?

Ten Twoj M to pomyslowy coraz bardziej mi się podoba
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:55, 10 kwi 2012

Do góry
Ojoj ja dopiero z pracy wrociłam... A Wy takie troskiliwe bylyście Dziękuję za odwiedziny i porady.
Radzę donieść, że nie odpowiedzieli czy jest szary kolor a ja dzisiaj w pracy mialam takie urwanie głowy, że nie mogłam sie zajać tematem
Jutrzejszy dize a właściwie caly tydzien zapowiada sie tak samo, a miałam dzisiaj skalniaki sadzić .... Ale przynajmniej kawalek ściany wodnej się wymurował
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 06:34, 10 kwi 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Marta no to rajd niezapomniany bedzie o czym z dzieciakami wspominać , ale dobrze że w szpilkach nie wracałaś.....

Mój M się odchudza ...))))))))))))Nawet jak coś udało nam się spalić to z pewnością poniedziałek był do nadrobienia )))))))

O....! 06:33, 10 kwi 2012

Do góry
Wiosna u Ciebie w pelnym rozkwicie. Mam nadzieję, że tymi zdjęciami przepędzisz zimę
Miało być inaczej 06:32, 10 kwi 2012

Do góry
Graaaatuluję
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:27, 10 kwi 2012

Do góry
Juzia dla Ciebie
http://allegro.pl/show_item.php?item=2227420488
Czekam na odpowiedź czy są inne kolory
Ps ten z nóżkami metalwymi
Ogród z perspektywą na przyszłość 06:25, 10 kwi 2012

Do góry
Fajna strona, w szczególności kanapa dla psa mnie zachwyciła dzięki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:20, 10 kwi 2012

Do góry
Agnieszko i Marto dziękuję za motywowanie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:19, 10 kwi 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Pytałaś u mnie i odpisałam , ale na "wieczną pamiątkę" wrzucam link do strony z meblami drewnianymi tzw.loftowymi. Nie wiem, czy to pomysł dla Ciebie, ale zobacz.

http://www.woodenfactory.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=14

Jeżeli chodzi o technorattan, to niestety nic nie znalazłam sensownego w dobrej cenie. Za zestaw warto zapłacić do 6 tysięcy, ale powyżej... to dla mnie już trochę dużo. Niestety dobre meble kosztują i to o wiele więcej, ale sama wiesz bo wspominałaś.
Może po prostu poczekaj i poszukaj jeszcze, bo jak kupisz na siłę to potem przez kilka sezonów przez okno nie będziesz wyglądała

Monika poszukam cierpliwie. Chyba wczoraj kolejny fajny nzestaw znalazłam
Ogród w Holandii 00:20, 10 kwi 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Andziulko - witaj, bardzo się cieszę, że wpadłaś. Ten mój kawałek ziemi trudno na razie nazwać ogrodem, ale robimy co możemy Jeszcze trochę wysiłku i będzie całkiem fajnie. Ale oczywiście do takich widoków jak u Ciebie nawet nie aplikuję! Mam tylko nadzieję, że mój mały ogródek wkrótce będzie przyjemnym miejscem na Ziemii.
Marzenko - dostanie się, co się ma nie dostać! Jak nie Twoja córka, to kto? Ale na wszelki wypadek trzymam kciuki oczywiście. Kiedy by to nie było, nie zrobisz mi tego, żeby się nie spotkać, mam nadzieję! Ja pewnie dopiero we wrześniu wyjadę, więc całe lato będę w Holandii.

Agatko całą rzeszę pielgrzymów przywieziemy pracuj ostro w ogrodzie aby był gotów na wizytę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies