Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Gardenarium 18:24, 09 kwi 2012

Ja także z Wiciem i Hanią jadę na Floriadę, Inne osoby (Badara) też słyszałam, że wybierają się.Tylko, że nie wiem jeszcze kiedy

Instagram Ogrodowiska
agata_chrosc... 18:27, 09 kwi 2012

O! To może udałoby się jakoś zgrać?! Ale byłoby super. A kiedy Danusiu się wybieracie?
Gardenarium 18:31, 09 kwi 2012

Chyba w lipcu, ale my z Hanią musimy się zgrać Nie wiem czy tyle osób da się spotkać w jednym czasie.

Instagram Ogrodowiska
agata_chrosc... 20:15, 09 kwi 2012

W każdym razie bądźmy w kontakcie. Może akurat się uda
kwiatholandii 20:59, 09 kwi 2012

Ciekawe jakie ciacho będziemy jadły z Danusią tym razem w Holandii. Poznański sernik z lodami był mniam mniam
agata_chrosc... 21:58, 09 kwi 2012

No takich rzeczy to tu jednak nie ma! Serników w ogóle, a poznańskich w szczególności. Raczej na ciasto z jabłkami bym sie nastawiała - to przynajmniej tutejsza specjalność.
andziulka 22:22, 09 kwi 2012

Witaj Agatko Przyszłam do Ciebie z rewizytą. Piękny masz ogród, a z Twoją pracowitością będzie jeszcze piękniejszy. Sporo pracy masz już za sobą. Brawo!!!! Ciekawy pomysł na domek z narzędziami. Cieszę się, że mogę dzięki Tobie poznać nowy kraj. Już mi się podoba, a zwłaszcza ten ciepły klimat Będę tu zaglądać
Madzenka 22:31, 09 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
Chyba w lipcu, ale my z Hanią musimy się zgrać Nie wiem czy tyle osób da się spotkać w jednym czasie.

Hm to na Twoim wątku Agatko sie zbieramy mój M z powodu Euro w Polsce zapowiedział, ze na urlop moze jechać dopiero od licpa. W lipcu moja corka będzie aplikowała na studia, jesli dostanie sie za pierwszysm podejściem to na zwykly urlop moźemy w lipcu pojechać a potem w sierpniu do Holandii ale jeśli nie to wszystko sie zmieni. Standardowo po wielkanocy M będzie szukal ofert na wkacje więc pewnie do maja będę miala plany urlopowe ustalone
agata_chrosc... 22:59, 09 kwi 2012

Andziulko - witaj, bardzo się cieszę, że wpadłaś. Ten mój kawałek ziemi trudno na razie nazwać ogrodem, ale robimy co możemy Jeszcze trochę wysiłku i będzie całkiem fajnie. Ale oczywiście do takich widoków jak u Ciebie nawet nie aplikuję! Mam tylko nadzieję, że mój mały ogródek wkrótce będzie przyjemnym miejscem na Ziemii.
Marzenko - dostanie się, co się ma nie dostać! Jak nie Twoja córka, to kto? Ale na wszelki wypadek trzymam kciuki oczywiście. Kiedy by to nie było, nie zrobisz mi tego, żeby się nie spotkać, mam nadzieję! Ja pewnie dopiero we wrześniu wyjadę, więc całe lato będę w Holandii.
Madzenka 00:20, 10 kwi 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Andziulko - witaj, bardzo się cieszę, że wpadłaś. Ten mój kawałek ziemi trudno na razie nazwać ogrodem, ale robimy co możemy Jeszcze trochę wysiłku i będzie całkiem fajnie. Ale oczywiście do takich widoków jak u Ciebie nawet nie aplikuję! Mam tylko nadzieję, że mój mały ogródek wkrótce będzie przyjemnym miejscem na Ziemii.
Marzenko - dostanie się, co się ma nie dostać! Jak nie Twoja córka, to kto? Ale na wszelki wypadek trzymam kciuki oczywiście. Kiedy by to nie było, nie zrobisz mi tego, żeby się nie spotkać, mam nadzieję! Ja pewnie dopiero we wrześniu wyjadę, więc całe lato będę w Holandii.

Agatko całą rzeszę pielgrzymów przywieziemy pracuj ostro w ogrodzie aby był gotów na wizytę