Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Juzia 22:38, 09 kwi 2012

Jeszcze masz czas....i tak za zimno na przesiadywanie z kawą

A może jednak leżaki z technoratanu i jakiś mały stolik ?
Madzenka 22:41, 09 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Matko kochana , ze siedem stron musiałam przeczytac i nie wiem jakie maja byc.Czarne nie. szukaj dalej .Dobrze że moja emerytura nie wystarcza na takie zakupy to i zmartwień mniej.

Bożenko tak jak pisala Agnieszka zakup ma być na kilka lat. Drewniane slabej jakości rozpadają sie i stwierdzilam, że kolejnego kompletu na jeden sezon nie kupie dlatego teraz szukam czegos trwałego, co bedzie kontrastować z tarasem i elewacja drewnianą. Wymyśłiłam, że najlepiej szary technorattan.
Madzenka 22:41, 09 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)
Jeszcze masz czas....i tak za zimno na przesiadywanie z kawą

A może jednak leżaki z technoratanu i jakiś mały stolik ?

Tez taki wariant rozpatruję
Bogdzia 22:43, 09 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Matko kochana , ze siedem stron musiałam przeczytac i nie wiem jakie maja byc.Czarne nie. szukaj dalej .Dobrze że moja emerytura nie wystarcza na takie zakupy to i zmartwień mniej.

Bożenko tak jak pisala Agnieszka zakup ma być na kilka lat. Drewniane slabej jakości rozpadają sie i stwierdzilam, że kolejnego kompletu na jeden sezon nie kupie dlatego teraz szukam czegos trwałego, co bedzie kontrastować z tarasem i elewacja drewnianą. Wymyśłiłam, że najlepiej szary technorattan.

Dobrze wymyśliłas ale chyba musisz jeszcze poszukac żebyś była zadowolona bo jak sama piszesz to zakup na kilka lat przynajmniej.
Madzenka 22:46, 09 kwi 2012

Ale Wam dzisiaj głowę zawracałam z tymi meblami. Dziękuję wszystkim za pomoc i mam o czym myślec przy sadzeniu roślinek
AgnieszkaBK 00:33, 10 kwi 2012

Życzę udanych zakupów
Martek 02:27, 10 kwi 2012

Dziś trudno o jakość,wysoka cena wcale jej nie gwarantuje.Myślę jednak,że meble z tego materiału trochę posłużą .Drewno egzotyczne jest trwałe,ale też za jakość wykonania trzeba słono zapłacić
kwiatholandii 06:07, 10 kwi 2012

Pytałaś u mnie i odpisałam , ale na "wieczną pamiątkę" wrzucam link do strony z meblami drewnianymi tzw.loftowymi. Nie wiem, czy to pomysł dla Ciebie, ale zobacz.

http://www.woodenfactory.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=14

Jeżeli chodzi o technorattan, to niestety nic nie znalazłam sensownego w dobrej cenie. Za zestaw warto zapłacić do 6 tysięcy, ale powyżej... to dla mnie już trochę dużo. Niestety dobre meble kosztują i to o wiele więcej, ale sama wiesz bo wspominałaś.
Może po prostu poczekaj i poszukaj jeszcze, bo jak kupisz na siłę to potem przez kilka sezonów przez okno nie będziesz wyglądała
Madzenka 06:19, 10 kwi 2012

kwiatholandii napisał(a)
Pytałaś u mnie i odpisałam , ale na "wieczną pamiątkę" wrzucam link do strony z meblami drewnianymi tzw.loftowymi. Nie wiem, czy to pomysł dla Ciebie, ale zobacz.

http://www.woodenfactory.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=14

Jeżeli chodzi o technorattan, to niestety nic nie znalazłam sensownego w dobrej cenie. Za zestaw warto zapłacić do 6 tysięcy, ale powyżej... to dla mnie już trochę dużo. Niestety dobre meble kosztują i to o wiele więcej, ale sama wiesz bo wspominałaś.
Może po prostu poczekaj i poszukaj jeszcze, bo jak kupisz na siłę to potem przez kilka sezonów przez okno nie będziesz wyglądała

Monika poszukam cierpliwie. Chyba wczoraj kolejny fajny nzestaw znalazłam
Madzenka 06:20, 10 kwi 2012

Agnieszko i Marto dziękuję za motywowanie