Piękna dziewczyna w mini spódniczce siedzi w dużym, brzydkim, spracowanym traktorze.
To Ty jesteś prawdziwą rolniczką! Nie boisz się takich potworów.
A ja myślałam, że ty jesteś od tych delikatniejszych obowiązków ogrodowo-domowych.
Choć często praca w domu jest ciężka i niedoceniana
Pozdrowionka
Dziewczyny w tamtym roku z opakowania od emporów wzeszło mi coś takiego
połączyłam je z queen of night niestety kwitły troszkę wcześniej
nie były pełne tylko pojedyncze, a tylko jeden z nich miał taki charakterystyczny paseczek
Pod koniec sierpnia miałam niekłamaną przyjemność gościć u Bogusi na Zacienionej, wspaniały pobyt zrelacjonowałam na swoim wątku
Dziękuję Bogusiu stokrotnie za gościnę i dary w postaci roślinek, wszystkie posadzone zdobią mój ogród
Barbula od zawsze mi się bardzo podobała, no ale jeszcze jej nie mam. Jakby lubiła mokre, to by rosła na Mordorze.
Ten obrazek jesienny bardzo mi się spodobał, więc go przywołuję. Mam trochę fioletowych zimowitów, ale przykryte funkiami i piwoniami, więc tylko ja wiem, że są i kwitną, mimo że słabo je widać. Może też im zrobię miejscówkę pod rozplenicami, bo od zeszłego roku zastanawiam się, co pod nimi posadzić.
Barbula od zawsze mi się bardzo podobała, no ale jeszcze jej nie mam. Jakby lubiła mokre, to by rosła na Mordorze.
Ten obrazek jesienny bardzo mi się spodobał, więc go przywołuję. Mam trochę fioletowych zimowitów, ale przykryte funkiami i piwoniami, więc tylko ja wiem, że są i kwitną, mimo że słabo je widać. Może też im zrobię miejscówkę pod rozplenicami, bo od zeszłego roku zastanawiam się, co pod nimi posadzić.