Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

sylwia_slomc... 11:21, 29 wrz 2015

Ja łapałam muchy dla pisklaka cyganeczki( tak się u nas mówi na te ptaszki co trzęsą ogonkiem w kolorze pomarańczu) i pewnego dnia odleciał w siną dal
07_Rene 14:17, 29 wrz 2015

babka napisał(a)
W sumie ja im się nie dziwię bo efekty mich zmagań sĄ mizerne i nieproporcjonalne do czasu jaki im poświęcam

Wyjełaś mi to z myśli

Kcesz po sadzoneczce któregoś?

zawitka 14:47, 29 wrz 2015

Poczytałam że masz buksa do cięcia ---- to zostaw go do wiosny a potem ciachniesz go albo na kulkę albo na stożek Nie bój się cięć ja tnę ciągle buksy i są piękne i nie chorują >Cięłam pawia to zmarnowałam jednego ale rośnie Pozdrawiam już jesiennie
Benia 19:46, 29 wrz 2015

Witaj Reniu serdecznie
Ślicznie u Ciebie, szybciutko nadrobiłam zaległości i tak przy okazji tematu rozchodników mogę dać Ci trochę moich jesli tylko chcesz
A jak tam Twoja Bonica? - jak bedziesz robić jakąś sesję to uwzględnij proszę te różyczki
Pozdrawiam serdecznie
babka 20:02, 29 wrz 2015

Ty w ogrodzie i w domu zazieleniona Dzięki, ze o mnie pomyślałaś sansewierie mam Zostaw odnóżkę tego drugiego dla mnie, może wiosną wybiorę się w podróż na południe albo TY nad morze się latem wybierzesz
07_Rene 20:40, 29 wrz 2015

zawitka napisał(a)
Poczytałam że masz buksa do cięcia ---- to zostaw go do wiosny a potem ciachniesz go albo na kulkę albo na stożek Nie bój się cięć ja tnę ciągle buksy i są piękne i nie chorują >Cięłam pawia to zmarnowałam jednego ale rośnie Pozdrawiam już jesiennie

Mam go już drugi sezon i dawno już cięty, ale dzięki za odwiedziny

Ostatni kwiat rudbeki Cherry Brandy. Bedę siać. Ciekawe czy mi wyjdzie...

07_Rene 20:53, 29 wrz 2015

Benia napisał(a)
Witaj Reniu serdecznie
Ślicznie u Ciebie, szybciutko nadrobiłam zaległości i tak przy okazji tematu rozchodników mogę dać Ci trochę moich jesli tylko chcesz
A jak tam Twoja Bonica? - jak bedziesz robić jakąś sesję to uwzględnij proszę te różyczki
Pozdrawiam serdecznie

No pewnie że chce A co chcesz w rewanżu? Może mam coś, czego akurat potrzebujesz?

Bonika marnie kończy u mnie sezon Choruje, tak jak róża pnąca przy studni. Nie ma tragedii, ale kwitnie pojedynczymi kwiatami. Upały ją wykończyły, bo pod południową ścianą rośnie.
Dziś robiłam zdjęcia, ale Boniki nie uwieczniłam. Jak Ci zależy to jutro ją obfocę.
07_Rene 20:54, 29 wrz 2015

babka napisał(a)
Ty w ogrodzie i w domu zazieleniona Dzięki, ze o mnie pomyślałaś sansewierie mam Zostaw odnóżkę tego drugiego dla mnie, może wiosną wybiorę się w podróż na południe albo TY nad morze się latem wybierzesz

W domu mam busz. Nie mam już miejsca na nic.
Celowo pytam teraz, bo dorzuce Ci do paczki w najbliższym czasie
07_Rene 21:01, 29 wrz 2015

U mnie nic nowego... korzystając z pogody dziś tylko obchód zrobiłam

Rozplenice kwitną nierówno i skromnie, po pół kępy...

Kwitnie NN... Nie wiem jaka duża urośnie, mam dylemat gdzie ją przesadzić...

07_Rene 21:08, 29 wrz 2015

Jak myślicie, czy to ML? W początowej fazie kwitnie na czerwono, potem kwiatostany bledną