Poczytałam że masz buksa do cięcia ---- to zostaw go do wiosny a potem ciachniesz go albo na kulkę albo na stożek Nie bój się cięć ja tnę ciągle buksy i są piękne i nie chorują >Cięłam pawia to zmarnowałam jednego ale rośnie Pozdrawiam już jesiennie
Witaj Reniu serdecznie
Ślicznie u Ciebie, szybciutko nadrobiłam zaległości i tak przy okazji tematu rozchodników mogę dać Ci trochę moich jesli tylko chcesz
A jak tam Twoja Bonica? - jak bedziesz robić jakąś sesję to uwzględnij proszę te różyczki
Pozdrawiam serdecznie
Ty w ogrodzie i w domu zazieleniona Dzięki, ze o mnie pomyślałaś sansewierie mam Zostaw odnóżkę tego drugiego dla mnie, może wiosną wybiorę się w podróż na południe albo TY nad morze się latem wybierzesz
No pewnie że chce A co chcesz w rewanżu? Może mam coś, czego akurat potrzebujesz?
Bonika marnie kończy u mnie sezon Choruje, tak jak róża pnąca przy studni. Nie ma tragedii, ale kwitnie pojedynczymi kwiatami. Upały ją wykończyły, bo pod południową ścianą rośnie.
Dziś robiłam zdjęcia, ale Boniki nie uwieczniłam. Jak Ci zależy to jutro ją obfocę.