Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród Sylwii od początku :) 19:00, 05 kwi 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Ale glancik jak ta lala

Sylwia gdzie te drzewka w donicach stały zimą i czy dalaś im teraz nawozu lub ziemię wymieniałaś ? buziole

Przyłączam się do pytania. Jeśli dobrze widzę to ostrokrzewy? podobne wymazły mi kilka lat temu i od tej pory nie podejmuję ryzyka sadzenia ich w donice.
Rododendronowy ogród. 18:57, 05 kwi 2012

Do góry
Witam Bożenko i wszystkich Twoich gości
Ania Monte jest niezawodna, potwierdzam
Ogrodnik mimo woli 18:53, 05 kwi 2012

Do góry
Agniecha oj tam oj tam, wszystko moźna zmienić zwłaszcza w ogrodzie
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 18:51, 05 kwi 2012

Do góry
Na razie zaglądaja i zazdraszczają a potem będą kopiować
Chyba na dodatek jesteś nowa na tej ulicy ? I takie rewolucje !!!
Ogrodnik mimo woli 18:50, 05 kwi 2012

Do góry
Ania tęż bym uznała, że nienormalna. Taką ilośc roboty wykonać zamiast leżeć na leżaczku z piwkiem w ręku
Ale te rh będą robily wrażenie. A jakie kolory idą na tę rabatę?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:45, 05 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko nie bo zapakowany zajączek więc pewnie dopiero po świętach, ale zachorowałam na fotel bujany biały z drzewa boski i kombinuję jak namówić M na kupno

Kup sama i powiedz, że dla niego kupiłaś aby sobie wygaodnie siedział i spoglądal na ogród
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 18:44, 05 kwi 2012

Do góry
Pola ślicznie wyglada przedogródek. Coś mi się wydaje, że furorę na ulicy robisz za chwilę bukszpany zdominują całą ulice
a gdzie fotka ciurkadełka ????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:35, 05 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Witam Marzenko, jaka pogoda u Ciebie, bo u mnie kapuśniak z nieba leci od rana brrrrrr
Dobrze że wczoraj buki posadzone i donice z kulkami tuji na kiju też wsadzone do donicy.
Wróciłam z Obi i na zajączka kupiłam sobie ciurkadełko, ale radocha hihihi

Pola pogoda makabra!!! Nie pada ale zimnica.
A ja pojechałam do centrum ogrodniczego i sobie donicę kupiłam ale w to zimno to mi się nawet nie chciało przesadzać nic ....
Ciurkadelko super sprawa. Zrobiłaś fotke zajączka ? Idę sprawdzić
Ogród Sylwii od początku :) 18:33, 05 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko 3 ogrodniczki będą przeżywać stresy związane z maturą swoich pociech

No wlaśnie, będziemy się wspierać
Ogród Sylwii od początku :) 18:25, 05 kwi 2012

Do góry
Sylwia piękne kółeczka dookoła cisów i wiśni. A dekoracje przed wejściem zachecają aby do Ciebie zaglądać
Ogród Sylwii od początku :) 18:20, 05 kwi 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Moja coka też za miesiąc ma maturę ja w ogrodzie pracuje, nagdoziny w robocie robie a na dodatek mama i teściowie na święta przyjeżdżają, nawet listy zakupów nie zrobiłam

Kochana , Ty jesteś już w bojach zaprawiona i bez listy zrobisz wszystko błyskawicznie i perfekcyjnie .... Życzę abyś przez święta trochę odpoczęła

Liste zrobiłam dzisiaj od 6 do 6.30
Czytam co się u Ciebie działo
Ogrodnik mimo woli 18:17, 05 kwi 2012

Do góry
Ania popieram apel o niepalenie
Anula ASC aleś się z tą gliną urobiła, ale za to Rh będa miały super warunki. Glina nie jest zła, gdyż przeważnie jest żyzna. W zależności od rośliny albo rozrzedzam piaskiem albo torfem. Dodatkowo coroczne wysypywanie kory i mieszanie jej wiosna z ziemią też poprawia jej strukture. Lecz dla RH to naprawdę trzeba się było strasznie napracować. Dlatego szacun
Ogródkowe perypetie:) 18:06, 05 kwi 2012

Do góry
Abiko ja bym posadziła tak jak Ania radiz gęściej. Przytnij im górę aby ci się już rozkrzewialy. Fajne są wysokie, moźe posadż na środku a po bokach dasz niższe???
Ja swoje sadziłam mimo, że gęste co 40 cm a i tak przerwy między nimi widać.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:02, 05 kwi 2012

Do góry
mira68 napisał(a)
Dziękuję Marzenko za wsparcie chyba natłok zajęć przed świętami mnie przytłacza a tak wogóle to niewiem od czego mam zacząć w ogrodzie śledząc wasze ogrody od roku byłam pewna że zemnie pół architekta a tu pustka w głowie

Mira większość z nas w sobotnie wieczory ma chwile zwątpienia, bo sił brak, ogrod w trakcie zmian, koncepcji brak a potem siadamy przed komputerem i z ogrodowiska czerpiemy inspirację i doładowujemy akumulatory Dlatego zachęcam do założenia wątka, będziemy Cię motywować
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:00, 05 kwi 2012

Do góry
Dziewczyny przyjężdzajcie kupować donice a do mnie na kawę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:47, 05 kwi 2012

Do góry
mira68 napisał(a)
Witam mój wątek to pobojowisko w całym słowa znaczeniu .Wasze ogrody to cuda mój bida ale zaczynam działać po świętach .Pozdrawiam

Mira zobacz jak mój ogród wyglądal na początku, i jeszcze rok temu. Wszyscy tak zacyznalismy nawet ogród Danusi Szefowej wyglądal inaczej na początku. Po to jest ogrodowisko abyśmy sie uczyli jak zakladać i zmieniać nasze ogrody.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:45, 05 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych

Do wertykulacji musi być sucho aby dobrze oczyściło z suchych ździebełek trawnik.
Poczytaj w necie o m jak to robić, tzn M
http://www.wolf-garten.com.pl/content/9-regenracja
Rododendronowy ogród. 06:42, 05 kwi 2012

Do góry
Boźenko jak pojedziesz do Ani ASC to co się stanie z Rh.......
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 06:40, 05 kwi 2012

Do góry
Josiu Ty cenzuruj zdjęcia żółwi
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:38, 05 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.

Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...

Ania widzę, że M się wkręca ?
Posadź szybciutko przed świętami bukszpaniki, czekamy
A co do donic to szare będa fajnie wyróżniać się przy beżach. Teraz połączenie delikatnego beżu z szarościa jest trendy i na dodatek bardoz eleganckie kupij szare chyab, że w projekcie ogrodu masz inne kolory niż Danusiowe, ale o to szefowej nie podejrzewam.
Ja już tego kasztanowego drewnianego tarasu zdzierżyć nie mogę, ale to zadanie dla M do końca kwietnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies