Mala_Mi
18:45, 05 kwi 2012

"Nie miała baba kłopotu to na ogrodowisko trafiła" - Agnieszko ja i bez ogrodowiska mam 100 pomysłow na minutę
Tu chociaż uczę się jak nie robić błędów
Przypominam, że moje pierwsze nasadzenia rozpoczęłam w 2008 roku ..
A to rok 2011...czyli tylko 3 lata. To jest tylko fragment ogrodu
Przelicając na ilośc realizacji na rok....siłą moja i M to jest naprawdę duuuuuużo.... Jakby mi ktoś powiedział 3 lata temu, co bedzie za 3 lata w ogrodzie to bym powiedziała że nienormalny......
Właśnie rozwalam lewą część ogrodu ..... zostawiam tylko ścieżkę, a drzewa włanczam w rabatę z rh.... będzei piekniej i będzie mniej koszenia i slalomu pomiędzy drzewami
Anula..masz 100% rację.....
I zgadam się z Tobą w 100%... na mom wątku dozwolone są wszystkie tematy...chyba, że Danusia zabroni 
A z gliną to jest tak jak napisała Jola .... nic dodać nic ująć ..... czekam na te poślizgi niekontrolowane...ja takie miewam, ale na szczęście nie uwiecznione na foto

A to rok 2011...czyli tylko 3 lata. To jest tylko fragment ogrodu

Właśnie rozwalam lewą część ogrodu ..... zostawiam tylko ścieżkę, a drzewa włanczam w rabatę z rh.... będzei piekniej i będzie mniej koszenia i slalomu pomiędzy drzewami

Anula..masz 100% rację.....

A z gliną to jest tak jak napisała Jola .... nic dodać nic ująć ..... czekam na te poślizgi niekontrolowane...ja takie miewam, ale na szczęście nie uwiecznione na foto