Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Rajski ogród Ani 06:34, 05 kwi 2012

Do góry
Aniu kuruj się szybciutko bo czekamy i święta wkrótce
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:33, 05 kwi 2012

Do góry
mira68 napisał(a)
Pani Ewo dziękuje że odwiedzila Pani moją stronę ja również Panią witam ma Pani piękny ogród a mój tak jak nazwałam pobojowisko najpierw zakładanie kanalizacji teraz brukowanie i zupełnie niewiem co z tym wszystkim zrobić ale po świętach do ataku.Pozdrawiam

Mira na ogrodowisku jesteśmy na TY, nawet z Szefową Danusią a gdzie Twój wątek?
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:32, 05 kwi 2012

Do góry
Ewuniu ja też jestem za świeźymi bukietami a hortensja śliczna taka dziewicza
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:30, 05 kwi 2012

Do góry
Czy inne osoby mialy wczoraj też problem z dostępem do ogrodowiska ok 23?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:29, 05 kwi 2012

Do góry
Anu jeśli tego dożyje... Ale i tak mi spadl kamień z serca bo dziura pod ściane nabiera kształtu a bajzel z kamieniami spod płotu zniknął. Nie bedę sąsiadom na święta psuć widoku
Posadzilabym graby ale wieje mocno
Mój kawałek raju 06:27, 05 kwi 2012

Do góry
Aniu ja też zaglądam, ale żadziej piszę bo nie nadążam
Jestes dla mnie ekspertem w dziedzinie roślin
Prosze doradż czy prymule, ktore mialam w donicach wiosną wsadzić do gruntu, na jakie stanowisko? Mialam piekne pelne, na nóżce (takie jak towje na zdjęciu)i szkoda mi je ciapnąć do kubła. Tylko nie wiem jakie stanowisko będzie dla nich dobre.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 06:22, 05 kwi 2012

Do góry
Ojje mogłyby już kwitnąć te piwonie czekamy na dekoracje świąteczne
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:19, 05 kwi 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Superte donice . Wyglądają na masywne i dobrze zrobione. Ja uwielbiam szrości, więc dla mnie bomba. A co u Ciebie ze ścianą wodną?, bo nie nadążam już, tak tu dużo się dzieje ?

Ściana wodna rodzi sie w bólu, na razie podmurówka zrobiona a za chwile wreszcie wyjdzie w górę z ziemi.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:19, 05 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
A na jaki kolor hortensji stawiasz? bo ja mam dylemat, białe są cudne , ale różowe też ... no i niebieskie boskie, a oglądasz może desperate housewives ? ... one tam mają hortensje pięęęękkknneeee

Do bialych donic niebieskie lub biale
Ogród w Holandii 06:18, 05 kwi 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Wow Agata !!!! Jakiew zmiany i ile do nadrobienie Gratuluję systemy nawadniającego. Pozdrowienia dla pracusia M. Jestem pod wrażeniem takich prac i to jeszcze w ciągu tygodnia a nie w weekend !! Tulipany białe są po prostu piękne. Też mam w planie kilkaset, ale nie wspominam M. już o niczym takim. Narazie w ukryciu zbieram rośliny do nasadzeń. Kilka, których nie ma na liście narazie nawet M. nie pokazuję, bo szlaban dostanę Powodzenia !!

Szlaban kobiecie w ciąży ? Przecież myszy by mu koszule wygryzły
Ogród Magdalenka 22:57, 04 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Podaj maila to ci wyślę fotki donic

zagadałam się u innych w wątkach już widziałam u Ciebie ...ten komplet mnie męczy

Byl jeszcze czarny
O....! 22:12, 04 kwi 2012

Do góry
O mój M męczy mnie o warzywnik, chciałabym mieć takie koło, zapowiada się pięknie. Ale gdzie ja mam cos takiego zrobić????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:10, 04 kwi 2012

Do góry
Na razie nie mam czasu biegać po centrach handlowych .... Aby znaleźć hortensje, więc na wielkanoc pewnie bedzie jaskrowo - narcyzowo - bo takie kwiaty mam.
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 22:09, 04 kwi 2012

Do góry
oj Pola z Tobą to lepiej nie ryzykować
Wiosenne dekoracje i kompozycje w donicach 22:08, 04 kwi 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Wiecie co..... była moja siostra i powiedział, ze jest przeładowany.... jak na odpust
Mówi mi ze za dużo jest tulipanów

Gdyby to nie była siostra to byś jej powiedziala..... Ale tak to zbyj milczeniem
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 22:05, 04 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)

A u fryzjera zawsze zasypiam, bo takiej bezczynności mój organizm nie akcpetuje jak można siedzieć dwie godziny i nie można w trakcie żadnego dołka wykopać ?????

To moja fryzjerka, też ma do mnie zdrowie bo, jak zadzwoniłam w poniedziałek że jej potrzebuję w czwartek rano, to stiwrdziła że przyjdzie wcześniej do pracy, bo wie że ja ńie znoszę czekać i muszę być szybko załatwiona, ale wiecie to moja pacjentka

Masz silę argumentacji
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:03, 04 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Fajowy ten komplet ... do mnie trochę za duży , ale im dłużej się zastanawiam nad tymi donicami , tym bardziej dochodzę do wniosku, że chyba te z terakoty będą mi pasowały , bo są i mniejsze i większe, a na tarasie nie mam dużo miejsca , to chyba takie będą najlepsze ... hmmmm ... pan dzwonił, że podświetlaną mi zamówił i już jedzie z Belgii , będzie po świętach

Miałam dzisiaj pojechać po pure round ale najpierw kiermasz jutro zdecyduję czy pure kupie. Ja mam sporo miejsca przed wejsciem a podświetlana za chwilę na taras kuchenny zostanie przeniesiona. I chcę wyeksmitować te szare plastikowe w inne miejsce

... ten komplet jest super, można kompozycję fajną stworzyć i różnie je ustawić ... to będą mieli jeszcze jakieś dostawy ... ciekawe ? ... do Psar też podjadę przy okazji może będą te owalne ...

Bedzie dostwa w maju ale uzgodniłam, ze jak będzie coś nowego to mają mi dac znać smsem i tak było
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:02, 04 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
No Marzenko będę czekać na fotki, co tam będzie posadzone?

Pola jeszcze nie wiem. Chyba jeden buszpan a reszta sezonowa. Moźę pójdę w hortensje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:01, 04 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

ojej Marzenko jakie śliczne donice gęba sama się śmieje. właśnie stje przed wyborem donic na taras i nie wiem jakie wybrać beżowe czy szare....

Aniu nie pamietam jaki masz kolor okien, tarasu, elewacji. Na ktorej stronie u Ciebie szukać ?

do elewacji, okien, tarasu pasują beżowe (dom kupiony z elewacją) ale mnie ciagnie do szarości bo lubię ten kolor

To może dopasuj do korów wnętrz mnie do szarości nie trzeba przekonywać ale stwierdziłam, że jak przemaluję trasy na szaro to lepsze będą białe donice i mi konweniują z wnętrzem.
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 21:59, 04 kwi 2012

Do góry
A u fryzjera zawsze zasypiam, bo takiej bezczynności mój organizm nie akcpetuje jak można siedzieć dwie godziny i nie można w trakcie żadnego dołka wykopać ?????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies