Dziewczyny a ja lubie wydawać na kwiatki i na ciuszki tylko jak wpadne do sklepów z ciuchami po tyraniu w ogrodzie to mi karta kredytowa odmawia posłuszenstwa
Celinko u mnie dokładnie tak samo, do zeszłego roku, to jeżździł po kafelki, farby, lampy, meble itd.
A teraz zwiedza szkółki, czasem się buntuje, ale wie że na mnie nie ma siły hihihi musi mieć do mnie anielską cierpliwość
A u fryzjera zawsze zasypiam, bo takiej bezczynności mój organizm nie akcpetuje jak można siedzieć dwie godziny i nie można w trakcie żadnego dołka wykopać ?????
A u fryzjera zawsze zasypiam, bo takiej bezczynności mój organizm nie akcpetuje jak można siedzieć dwie godziny i nie można w trakcie żadnego dołka wykopać ?????
To moja fryzjerka, też ma do mnie zdrowie bo, jak zadzwoniłam w poniedziałek że jej potrzebuję w czwartek rano, to stiwrdziła że przyjdzie wcześniej do pracy, bo wie że ja ńie znoszę czekać i muszę być szybko załatwiona, ale wiecie to moja pacjentka
To moja fryzjerka, też ma do mnie zdrowie bo, jak zadzwoniłam w poniedziałek że jej potrzebuję w czwartek rano, to stiwrdziła że przyjdzie wcześniej do pracy, bo wie że ja ńie znoszę czekać i muszę być szybko załatwiona, ale wiecie to moja pacjentka
Marzenko, to dlatego tylko że Ja się spedzjalizuję w neurologicznych problemach a na bolące kręgosłupy to nie mam zbyt dużo czasu, więc to taka wymiana handlowa