Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Madzenka 21:29, 03 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Wieloszka ślicznie wyszedł ekran z cisa , lubię ten ich ciemnozielony kolor ... w takich ciężkich warunkach pogodowych pracowali , szacun ...mam nadzieję , że to załamanie pogody już za nami ... byłam dzisiaj u rodziców, wyciągnęłam ich na spacer i mam całą siatę gałązek z brzozy , spróbuję zrobić wianek

Magda, ja też miałam nadzieję, że pogoda się poprawi, ale wyjrzyj za okno... no i prognozy też nie są zbyt optymistyczne
Powodzenia w wiciu wianka - ja jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o jakiekolwiek prace artystyczne W Nanu-nana widziałam takie gotowe ze sztucznych bukszpanów i nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale coś by trzeba było dołożyć do tego wianka, a nie mam pistoletu z klejem. Nie wiesz, czy poza giełdą kwiatową coś takiego można kupić?

W kwiaciarni na Psim Polu u Pani Marzenki kupiłam gotowe wianki bukszpanowe za 20 zł. Kupowalam w niedzielę może jeszcze ma. Wianki są ze świeżego bukszpanu. Ale u mnie czekają na dekoracje do weekendu bo nic w pasażu grunwaldzkim nie znalazłam do dekoracji...
sylllwia 21:34, 03 kwi 2012

Niedrogi ten wianek z bukszpanu za 20 zł. Za komunijny wianek na głowę z mirtu chcą 30-35 zł
Madzenka 21:36, 03 kwi 2012

Agnieszko nie wiem dlaczego nie otrzymałam powiadomień, że się u Ciebie tyle działo!!!!
Ale już nadrobiłam zaległości
Wieloszka 22:23, 03 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

W kwiaciarni na Psim Polu u Pani Marzenki kupiłam gotowe wianki bukszpanowe za 20 zł. Kupowalam w niedzielę może jeszcze ma. Wianki są ze świeżego bukszpanu. Ale u mnie czekają na dekoracje do weekendu bo nic w pasażu grunwaldzkim nie znalazłam do dekoracji...

Byłam tam dzisiaj - jest tych wianków dużo - piękne i gęste, ale nie kupiłam, bo wieniec z żywych bukszpanów jednoroczny... I znów się waham... Ale za to dostałam od mamy 8 sadzonek bratków białych z ciemnofioletowymi środkami I już mam część roslinek do skrzyneczek
Wieloszka 22:27, 03 kwi 2012

Krys napisał(a)
Ja sadziłam serby 1,4 między ich pniami

No właśnie się zastanawiam, czy dobrze moje serby zaplanowałam - 2m od pnia do pnia... Pewnie zobaczę to wszystko, dopiero jak je rozstawię, tuż przed posadzeniem. Wiadomo, papier przyjmie wszystko, planowanie na papierze to co innego niż rzeczywistość (zwłaszcza, jak się nie jest projektantem ogrodów) .
hanka_andrus 07:23, 04 kwi 2012

Dzięki zażyczenia i wzajemnie życzę pomyślności w ogrodzie i zagrodzie!
Wieloszka 08:06, 04 kwi 2012

Ale piękne piwonie!!! Dziękuje Haniu
kwiatholandii 04:43, 05 kwi 2012

Jak zrobisz dekoracje, pstryknij fotkę dla nas
Madzenka 06:22, 05 kwi 2012

Ojje mogłyby już kwitnąć te piwonie czekamy na dekoracje świąteczne
ana_art 06:32, 05 kwi 2012

a mi się wydaje że Danusia na żywopłot sadzi świerki co 1metr (pień od pnia) i 0,5m od siatki...