Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lawendowy zawrót głowy 18:08, 15 gru 2014

Do góry
Wianek juz swieci no teraz mi sie podoba ......

A moj chłopina wiesza sopelki ...na balkonie haha miały byc pod strzecha ale zwyzke brac na jedne lampki trocha ganba hihi a drabiny tak wysokiej nie ma . Zrobie wiec ostatnie fotki na zewnatrz i wiecej Was zameczac nie bede ta dyskoteka
Ogród przydomowy - Hosty 14:49, 15 gru 2014

Do góry
Witaj Jolu,
Dzięki za odwiedziny, pomidory na pewno będę sądził tylko nie wiem jeszcze jak myślałem aby przed domem zrezygnować z kwiatów rabatowych na rzecz warzyw ozdobnych i traw. Wcześniej miałem wianek z bombkami i każdy kto wchodził to uszkadzał mi wianek o ścianę. Pozdrawiam
Ogród przydomowy - Hosty 14:16, 15 gru 2014

Do góry
Witam sie miło piekny masz ogród zadbały widac w nim dbalosc o szczegóły , donice z kwiatami, przyciety swierk , sosna kolejne miejsca na zagospodarowanie pomyslowosc super a jak sadzic bedziesz w tym roku pomidory ? Wianek slicznie zgapiony od Sebka po to sie własnie inspirujemy ...pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 12:16, 15 gru 2014

Do góry
Dziewczyny moje kochane, dziekuje że zaglądacie

moje domowe i podwórkowe dekoracje nic szczególnego....na parapecie stoi choinka brzozowa, nad nią wisi wianek...na stoliczku lampionik z lampkami i gałązkami modrzewia i stroiczek na stół...ot nic specjalnego i nie ma się czym chwalić...za to u was fiu fiu...poniosło i jedną i drugą...chętnie odwiedzam Wasze wątki i cieszę oczy

pozdrawiam i buziaki ślę
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 11:28, 15 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Hej Edytko, Ty ciągle na wesoło heheehe buziak

Dokopałam się jeszcze do jednego wianka zeszłorocznego
Czapeczki żołędzi i sznurek.
Wizyta na strychu zaowocowała jeszcze odkryciem, że muuuuszę kupić nowe bombki I kupiłam A radochę mam jakbym była małym dzieckiem, chociaż są błyszczące i brokatowe to w życiu nie kombinowałam tak z kolorami, żeby nieprzekokoszyć
Puki co wianek.

Wianek z zeszłego roku bardzo pomysłowy ale roboty bylo trochę z tymi czapeczkami, żeby to wszystko pomalować a bombki tegoroczne pokażesz coś kupiła?
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 10:29, 15 gru 2014

Do góry
Wianek z czapeczek żołędzi i sznurka.

Ogród w skali mikro cz.II 09:21, 15 gru 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)

Super, wszystko jasne. Dziękuję! Nawet mam podobnie ułożone drzwi. Ale póki zrobiłam 2 wianki powieszone po 2 stronach drzwi
Wianuszek wiosenny już chyba kiedyś chwaliłam

Cieszę się , że mogłam pomóc dwa wianki na drzwiach to też świetna koncepcja i masz od razu udekorowanie wnętrze i zewnętrze

Musiałam wrzucic wianek wiosenny , bo tylko tam było widać ten system zawieszania ..teraz mam powieszony zimowy zupełnie inaczej ...na taśmę

Buziole
Ogród w skali mikro cz.II 09:19, 15 gru 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)

Hejka, na pewno Tom bardzo się ucieszył. A Darek widzę, że podszedł do tematu pierników anatomicznie, jak to lekarz
Buzki, ja też działam wiankowo. Zapraszam tu i tam....
Pozdrawiam serdecznie

Hej

Noo cieszył sie , cieszył.. Tym bardziej ,że to tak kolorystycznie dość ładnie pasowało

Z piernika się uśmialiśmy zdrowo , nie wiem co go napadło.. Ale furorę zrobił

Wianki widziałam Kobito ja Cię podziwiam , skąd Ty tyle energii masz .. Ja póki co zrobiłam aż.....jeden wianek Tomkowy

Buziole
Wilcza Góra 23:38, 14 gru 2014

Do góry
Wilczyca super i ta na poduszce do kompetu ..
Ale wianek jakie cudo ..........bardzo, bardzo ładny !
Mój mały skrawek ziemi 23:31, 14 gru 2014

Do góry
Madziu fajni ci wyszły - ja tez kupiłam sobie w tym roku podkład w białym kolorze i białe dodatki, bede miec wianek podobny to twojego.
Jak zrobie to tez pokaże u siebie
Ranczo Edy 22:09, 14 gru 2014

Do góry
wianek ulepszony ...korektorem na biało szyszkę potraktowałam

Ogródek Iwony 21:53, 14 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko obejrzałam produkcję bombek i powiem że cudne, oklejałaś je na klej (jaki) czy szpilki? Musimy z chłopakami zrobić jeszcze coś na kiermasz dobroczynny...
wianek orzechowy też wypatrzyłam u Ewy i bardzo mi się spodobał, a że orzechów mam w bród to może też zrobię

Aniu, tu masz filmik, jak zrobić bombkę:
https://www.youtube.com/watch?v=O4lIOyd-jrM
Ja początek i koniec tasiemki przykleiłam klejem vicol, a zawieszkę klejem na gorąco. Szpileczki czasem wypadają i jest wtedy problem.
Dodatkowo co jakiś czas przy owijaniu kulki wpinałam szpileczkę w brzeg tasiemki tak, aby przy następnym nawinięciu ją zakryć. Gdy kulka wypadła z rąk (ważne, gdy owija dziecko), wstążka cała się nie rozwinęła
Ogródek Iwony 21:33, 14 gru 2014

Do góry
Iwonko obejrzałam produkcję bombek i powiem że cudne, oklejałaś je na klej (jaki) czy szpilki? Musimy z chłopakami zrobić jeszcze coś na kiermasz dobroczynny...
wianek orzechowy też wypatrzyłam u Ewy i bardzo mi się spodobał, a że orzechów mam w bród to może też zrobię
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 20:50, 14 gru 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)

i z mojej strony podkarpacia nie ma tej tradycji ale czas to zmienić
ja nawet gotowca nie mam.... ale mam w planach
no wianek mus pochwalić bo piękny

Od forumowiczek wszystkiego się nauczymy i kartaczy i wianków
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 20:46, 14 gru 2014

Do góry
Rench napisał(a)

Madżen-u nas nie ma tradycji wianków, od kiedy jestem na forum podglądam was i kupowałam z zazdrości gotowce. Tegoroczne tylko dzięki Małej_Mi popełniłam własnoręcznie

i z mojej strony podkarpacia nie ma tej tradycji ale czas to zmienić
ja nawet gotowca nie mam.... ale mam w planach
no wianek mus pochwalić bo piękny
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 20:38, 14 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

Wizyta na strychu zaowocowała jeszcze odkryciem, że muuuuszę kupić nowe bombki I kupiłam A radochę mam jakbym była małym dzieckiem, chociaż są błyszczące i brokatowe to w życiu nie kombinowałam tak z kolorami, żeby nieprzekokoszyć
Puki co wianek.

No nie cudowny...
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 20:08, 14 gru 2014

Do góry

Puki co wianek.
Ogród przy lesie początek 2012/2013 19:52, 14 gru 2014

Do góry
renatamama3 napisał(a)
W szkole moich dzieci (podstawówka)a kiedyś i moja ,z dziewczynami utworzyłyśmy ,sobie kółko artystyczne ,teraz akurat robimy rzeczy na kiermasz ,świąteczny .
Czasu ,mamy tam nie wiele ,bo 2,5 godziny raz w tygodniu ,ale coś tam powstaje ,szkoda ,że aparatu nie zabrałam ,ze sobą .Ja zrobiłam 4 wianki z szyszek ,jedno drzewko z szyszek i jedno z mchu ,a w domu ,żeby podgonić ,zrobiłam dwa drzewka i wianek ,mam nadzieję ,że się sprzeda ,start w niedziele (wybory) .Kasa idzie na dzieci ,np ;nagrody

Super sprawa to pełne ręce roboty ! Piękne ozdobione nie dziwię się wcale że czasu brak biedactwo ale zadowolenie pewnie jest powodzenia kochana
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 19:13, 14 gru 2014

Do góry
Jeszcze sporo musze się nauczyć, ale oto tegoroczne wyroby:

Wianek rownowazny

tutaj wstazeczke musze wymienic

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 19:11, 14 gru 2014

Do góry
Dzisiejsze luźne działania

Wianek rownowazny

tutaj wstazeczke musze wymienic

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies