Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 23:05, 14 gru 2014

ana_art napisał(a)
Ewa jestem fanką Twoich wianków

Dziękuję Anetko fanko Bardzo mi miło
Ewkakonewka 23:08, 14 gru 2014

eda napisał(a)
oj głowa boli boli wszystko mi się podoba i wszędzie za dużo za dużo tegoooo ha ha

Oj wiem, walczę też ostro z kokoszeniem, ale lekko nie jest bo ja jak sroka Błyszczy się to do domu niosę
jazzy 23:25, 14 gru 2014

Jejjjj! Kolejne dzieło sztuki wiankowej! Bardzo kreatywna kobitka z Ciebie Ja rok temu nie znałam pinteresta zacofana jestem
beata_m 10:46, 15 gru 2014

Marta pełna zgoda, kurczę ale Wy jesteście kobiety sprytne! Super pomysł, bardzo oryginalnie gdzie to moje dziecię schowało swoje żołędzie ... może nie zauważy, że matka czapki poodczepiała wielki buziak
monteverde 11:28, 15 gru 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Hej Edytko, Ty ciągle na wesoło heheehe buziak

Dokopałam się jeszcze do jednego wianka zeszłorocznego
Czapeczki żołędzi i sznurek.
Wizyta na strychu zaowocowała jeszcze odkryciem, że muuuuszę kupić nowe bombki I kupiłam A radochę mam jakbym była małym dzieckiem, chociaż są błyszczące i brokatowe to w życiu nie kombinowałam tak z kolorami, żeby nieprzekokoszyć
Puki co wianek.

Wianek z zeszłego roku bardzo pomysłowy ale roboty bylo trochę z tymi czapeczkami, żeby to wszystko pomalować a bombki tegoroczne pokażesz coś kupiła?
Ewkakonewka 20:43, 15 gru 2014

jazzy napisał(a)
Jejjjj! Kolejne dzieło sztuki wiankowej! Bardzo kreatywna kobitka z Ciebie Ja rok temu nie znałam pinteresta zacofana jestem

Ogrodowisko uczy mnie to uczy kopiować, ale jak się nie ma swojej wizji to co pozostaje? a tak to chociaż ładnie będzie To kopiuję rabatki, kwiatki, wianki, kolory Ty zacofana????? Wątpię szczerze hehehe, ale jajusa to napewno
Ewkakonewka 20:45, 15 gru 2014

beata_m napisał(a)
Marta pełna zgoda, kurczę ale Wy jesteście kobiety sprytne! Super pomysł, bardzo oryginalnie gdzie to moje dziecię schowało swoje żołędzie ... może nie zauważy, że matka czapki poodczepiała wielki buziak

To nie spryt to Ogrodowisko No ma wpływ na nas niezaprzeczalny
Oryginalnie skopiowane huhuhuhu Buziak
Ewkakonewka 20:47, 15 gru 2014

monteverde napisał(a)

Wianek z zeszłego roku bardzo pomysłowy ale roboty bylo trochę z tymi czapeczkami, żeby to wszystko pomalować a bombki tegoroczne pokażesz coś kupiła?

Ania nie było roboty, bo to wszystko przyklejone i na koniec całość dopiero malowana, ja cierpliwa, ale chyba nie chciałoby mi się każdego łepka malować oddzielnie, a tak to łatwe
Bombki pokażę zaraz, tylko zdjęcia moje takie poglądowe, nie artystyczne, ale co tam
eda 20:49, 15 gru 2014

dawaj dawaj oko chcę cieszyć
Ewkakonewka 20:51, 15 gru 2014

Ale Ty Eda czujna jesteś Mało tych bombek nic mi się więcej nie podobało, chyba choinkę małą kupię coby je widać na niej było hehehe