Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 09:19, 15 gru 2014

Enya73 napisał(a)

Hejka, na pewno Tom bardzo się ucieszył. A Darek widzę, że podszedł do tematu pierników anatomicznie, jak to lekarz
Buzki, ja też działam wiankowo. Zapraszam tu i tam....
Pozdrawiam serdecznie

Hej

Noo cieszył sie , cieszył.. Tym bardziej ,że to tak kolorystycznie dość ładnie pasowało

Z piernika się uśmialiśmy zdrowo , nie wiem co go napadło.. Ale furorę zrobił

Wianki widziałam Kobito ja Cię podziwiam , skąd Ty tyle energii masz .. Ja póki co zrobiłam aż.....jeden wianek Tomkowy

Buziole
gierczusia 09:21, 15 gru 2014

nicol21 napisał(a)

Super, wszystko jasne. Dziękuję! Nawet mam podobnie ułożone drzwi. Ale póki zrobiłam 2 wianki powieszone po 2 stronach drzwi
Wianuszek wiosenny już chyba kiedyś chwaliłam

Cieszę się , że mogłam pomóc dwa wianki na drzwiach to też świetna koncepcja i masz od razu udekorowanie wnętrze i zewnętrze

Musiałam wrzucic wianek wiosenny , bo tylko tam było widać ten system zawieszania ..teraz mam powieszony zimowy zupełnie inaczej ...na taśmę

Buziole
gierczusia 09:22, 15 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pamiętam tego pierniczka ale nie pamiętam co z nim dalej i kto skonsumawał uroczą brokatową ozdobę Buziam Eluś

Ja nawet nie wiem , kto go skonsumował , ale chyba nie ja , no bym miała lekką niestrawność .. Brokatową

Ściskam Gosiu
gierczusia 09:25, 15 gru 2014

Kacha123 napisał(a)
Witaj Elu. Dzięki za odwiedziny. Ja też z okolic Katowic. Będę zaglądć do doświadczonej sąsiadki.

Cześć Kasiu .. Witaj u mnie ... Nad tym moim doświadczeniem to by można polemizować , ale doooobra .. Zapraszam , fajnie ,ze mamy tak blisko
gierczusia 09:28, 15 gru 2014

Rench napisał(a)
Hej Melduje że ja urzęduję na nowym wątku

Pierniczek dostałaś zajefajny
A co Ty napierniczyłaś już,pochwal się

Znalazłammmmm .. Juz byłam .. Myślałam ,źe to cześć wątku typowo o różach...

Pierników jeszcze nie ma niestety , bo jak się wczoraj prawie już za nie zabrałam , to sie okazało ,ze nie mam jajek i plan misterny ślag trafił ... Ale mam foremki w kształcie toru samochodowego...z autem stojącym i motorem !!
gierczusia 09:31, 15 gru 2014

A u mnie .. Dalszy ciąg manufaktury .. Tym razem do rączek dostały się kartki świąteczne .. Zabawę z synkiem mieliśmy przednią .. Buziole dla Was..wnet już Święta , hurrra

AsiaK_Z 13:19, 15 gru 2014

gierczusia napisał(a)
A u mnie zaczęła się powoli świąteczna manufaktura .... Zabieram się za pierniki uwielbiam to grupowe malowanie , a potem oglądanie co też komu wyszło .. W ubiegłym roku hitem był pierniczek , który wykonał dla mnie eMuś mojej koleżanki..nota bene stateczny pan doktor ..

Zanim zobaczysz odpowiedz " czy masz ukończone 18 lat "??

Całkiem fajny ten "Ciastek"

edit: dzięki za odwiedzinki u mnie. Taka jestem ostatnio zakręcona, nie wchodziłam nawet do swojego wątku. Chodzę "do tyłu". Oj, czas odwiedzić wszystkich Znajomych Ogrodników.
Kartki świąteczne piękne. Pozdrawiam serdecznie
lojalna_ 13:40, 15 gru 2014

Sliczne kartki
baraga1904 13:55, 15 gru 2014

...ciastek - ekshibicjonista...tego jeszcze nie grali
AsiaK_Z 13:57, 15 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...ciastek - ekshibicjonista...tego jeszcze nie grali

U Elki, hmm wszystko się zdarzyc może ...