Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

MiraR 19:27, 14 gru 2014

No to się wyjaśniło Tośmy się dogadali Ale przy okazji wiem,że buczyna ma ładne szyszeczki czy tam jak to się zwie
Ewkakonewka 20:22, 14 gru 2014

Hej Iwonka Czerwone bombki śliczne, ale produkcję masz hurtową
U mnie też problem z wiankami na zewnątrz jak są owoce plastikowe, albo orzechy, wisi góra dobę i podziobane więc wieszam już tylko malowane i jest spokój Pomysł z łupinkami fajny, a ja wrzuciłam dzisiaj jeszcze zdjęcie wianka z czapeczek żołędzi, zapraszam
Madzenka 20:44, 14 gru 2014

Dobrze, że zrobiłaś dla córci czerwone bombki świeta są przecież dla dzieci. Za kilka lat u mnie będzie baaardzo kolorowo dla wnuków ;
Iwk4 21:22, 14 gru 2014

Ewo, widziałam u Ciebie śliczny wianuszek. Ciesz się, że teraz nie znajdę czapeczek żołędzi, bo kopia u mnie by była, hi, hi.

Madżenko, ta moja córcia ma 20 lat i od dwóch miesięcy wynajmuje kawalerkę i ma pierwszą w życiu własną choinkę. U mnie będzie z chłopakiem w święta, jak i cała rodzinka, ale wszelkie tradycje powiela z domu. Sama nie przejęła umiejętności manualnych po mamusi, więc zrobiła zlecenie
Dla mnie to radość, ze potrzebna jestem
ana_art 21:33, 14 gru 2014

Iwonko obejrzałam produkcję bombek i powiem że cudne, oklejałaś je na klej (jaki) czy szpilki? Musimy z chłopakami zrobić jeszcze coś na kiermasz dobroczynny...
wianek orzechowy też wypatrzyłam u Ewy i bardzo mi się spodobał, a że orzechów mam w bród to może też zrobię
Nallar 21:36, 14 gru 2014

Wpadłam tylko na chwilę, pochwalić czerwone bombki. Pozdrawiam cieplutko.
Iwk4 21:53, 14 gru 2014

ana_art napisał(a)
Iwonko obejrzałam produkcję bombek i powiem że cudne, oklejałaś je na klej (jaki) czy szpilki? Musimy z chłopakami zrobić jeszcze coś na kiermasz dobroczynny...
wianek orzechowy też wypatrzyłam u Ewy i bardzo mi się spodobał, a że orzechów mam w bród to może też zrobię

Aniu, tu masz filmik, jak zrobić bombkę:
https://www.youtube.com/watch?v=O4lIOyd-jrM
Ja początek i koniec tasiemki przykleiłam klejem vicol, a zawieszkę klejem na gorąco. Szpileczki czasem wypadają i jest wtedy problem.
Dodatkowo co jakiś czas przy owijaniu kulki wpinałam szpileczkę w brzeg tasiemki tak, aby przy następnym nawinięciu ją zakryć. Gdy kulka wypadła z rąk (ważne, gdy owija dziecko), wstążka cała się nie rozwinęła
Iwk4 21:54, 14 gru 2014

Ewuniu, dziękuję, że wpadłaś w odwiedzinki. Pozdrawiam
ana_art 21:56, 14 gru 2014

Iwk4 napisał(a)

Aniu, tu masz filmik, jak zrobić bombkę:
https://www.youtube.com/watch?v=O4lIOyd-jrM
Ja początek i koniec tasiemki przykleiłam klejem vicol, a zawieszkę klejem na gorąco. Szpileczki czasem wypadają i jest wtedy problem.
Dodatkowo co jakiś czas przy owijaniu kulki wpinałam szpileczkę w brzeg tasiemki tak, aby przy następnym nawinięciu ją zakryć. Gdy kulka wypadła z rąk (ważne, gdy owija dziecko), wstążka cała się nie rozwinęła
dzięki idę zerknąć
eda 22:51, 14 gru 2014

Iwonka śliczne bomby i link widziałam chyba się skuszę ale wybrać się trzeba u mnie nic nie mogę kupić beee zabiorę się z córcią szkolnym tak myślę pod choinkę mogę po takiej bombce zrobić jak się uda he he