U nas ruszyły prace przy ściance, pompka kupiona.Zobacz dopiełam 2 piny ze ściankami wodnymi, będę robić jedną z nich. Bardziej się skłaniam do tej z rurkami I co ty na to ?
W nocy dużo spadło deszczu. Super jest teraz na dworze. O 6:00 już spacerowałam z psami. Coś mnie nakręciło na zrobienie zdjęć po deszczu. Rośliny świetnie się mają
Budleja piękna, duża niestety już przekwita. Obcięte największe przekwitłe kwiatostany, coś tam jeszcze kwitnie, ale to nic w porównaniu do tego co było.
WOW! Wiedziałam niby przecież, że musi być pięknie, ale szczękę jednak zgubiłam i z otwartą jadaczką wgapam się.
Układ przestrzenny rewelacyjnie zaplanowaliście.
W takich momentach marzę o dużej działce.
Jak to co ?
Kot spragniony wody ☺ Moja pije z psiej miski.
Co do jalowcow ten zakątek jest śliczny. Jeśli Ci mało może spróbuj dać coś o żółtych liściach. Może jakiś berberysik? Pięknie się przebarwiają i nie będzie tylko iglaście. Choć dla mnie jest super. Lubię tak spokojnie. Jeżówka robi tam dobrą robotę.
Ależ one piękne Czy to kosmosy? Jeśli nie to napisz i się nie śmiej, że nie wiem.
Ogród wygląda rewelacyjnie, ja tylko poproszę szersze jego ujęcia by można było zobaczyć całość. Nie wiadomo jak spacerować, a chciałoby się.
Tęż mi się wydaję,że to Rosarium
Nie mam żadnego doświadczenia co do róż na pniu.Także to będzie eksperyment.Jak zda egzamin.To na drugi rok jakąś jeszcze inną pienną sobie kupię.