Kasiu widziałam juz u Ciebie te zdjecia , bardzo podobne do rh , moze to one. Ja juz widziałam żywopłoty z rh , no cóż sa miejsca gdzie one za chwast robią ale nie u nas, choc moje juz zaczynają byc potworami i zajmowac mi cały ogród , tnę wszystko co wystaje poza dozwolone ramy.
Doniu, właściwie to ja już jestem prawie zadowolona z nasadzeń. Niektóre rabaty wymagaja kosmetycznych szlifów, ale ogólny zarys mi się podoba - tam, gdzie już rabaty są zrobione. Pozostało na ten rok niewiele. Najbliższy temat w sierpniu - to ścianka wodna, a we wrześniu muszę zrobić porządek z tujami
Poza tym trzeba pielić, nie podoba mi się też sposób koszenia przy krawężnikach, albo są za wysoko, albo nie umiem kosić, bo zostają wąsy z trawy po brzegach. Jak jechać kosiarką? Przy krawężniku, czy na ?
Dla ciebie - moja ognista żyje i bzyczy :
nie pamiętam dokładnie - ale coś koło 40-50 sztuk - chyba gdzieś jest zdjęcie poustawianych doniczek - można policzyć
właśnie wróciłem z dłuższego urlopu - trawka odżyła - wszystko przeżyło i ładnie rośnie - ale pogoda sprzyjała - teraz czas zadbać o rośliny podczas tych 30+