Witaj z rana Aguś, wykorzystuję chwile gdy dzieci śpią
Bardzo lubię delegacje do Muszyny bo zainwestowali w to miasto góre pieniędzy i zrobili cuda na kiju! Parki, ogrody, ścieżki wybrukowane, mosty, trasy spacerowe - no bajka po prostu! Połączenie pracy z odpoczynkiem - cos wspaniałego!
Ewuś.Ja oglądając różne rośliny na necie parę lat temu, trafiłam na hosty i też się zakochałam.Zaczęłam je oglądać gdzie się dało.spisywać różne odmiany i szukać.I kupowałam w różnych miejscach, szkółkach.Ale pomyłek też sporo było.
To piękne rośliny i bezproblemowe.Jak masz trochę cienia, to suuper.Lepiej tam rosną.Moje tak nie mają, dobrze,Mają sporo słońca , które je( niektóre trochę przypala, szkoda.
Warto robić im zestawienia.mniejsze- większe.I kontrastujące kolory liście.Wówczas bardzie ich piękno podkreślamy i widzimy jakie są piękne
Oj chyba faktycznie pomyliłam się z tym pytaniem.Ale miło mi ,że mi odpowiedziałaś i napisałaś o swoim synu.Może kiedyś, jak będzie mu potrzebne to obroni pracę.
Mój starszy syn Kamil ukończył AWF.Pracuje już.Ale dziewczyny nawet jeszcze nie ma.Córcia -Dagmarka właśnie dostałą się na studia.Jak się cieszę.
I mam jeszcze jednego synia- Kacpra.Teraz będzie w 3 kl. gimnazjum