Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 16:01, 14 wrz 2015

Sylwia w swoim królestwie - piękne, pełne klimatu miejsce do biesiadowania . Piękniejszego nie widziałam i chyba nie zobaczę, bo trudno będzie przebić takie cudeńko . A najwspanialsze jest to, że Sylwia z Wojtkiem wszystko zrobili tu zupełnie sami, nie do wiary i wielki szacun

na ostatnim zdjęciu w tle, za studzienką widać stary, opustoszały dom, który chyli się ku upadkowi. Sylwia narzeka, że brzydki jest. Moim zdaniem dość urokliwy, a w porównaniu do "moich" 3 szop to mercedes klasy s . Jego boczną ścianę porasta winobluszcz, mam nadzieję Sylwuś, że nie poskąpisz nam jesiennych zdjęć z piękną, czerwoną ścianą .
Buziaki i jeszcze raz dziękuję. Jestem pod tak wielkim wrażeniem, że w nocy nie mogłam długo zasnąć, choć późno poszłam spać. Nie umiem nawet znaleźć odpowiednich słów uznania dla ogromu pracy Sylwi i Wojttka, którzy w tak krótkim czasie wykonali aż tyle i aż tak wspaniałej pracy .
sylwia_slomc... 16:18, 14 wrz 2015

Kasiu dzięki serdeczne za wszystkie miłe słowa i za wspaniałe towarzystwo do biesiadowania. Tylko ogród ma roczek, bo z remontem budynków zaczęliśmy 3 lata temu, gospoda ma 2 lata I jeszcze nie wszystko skończone
Katkak 19:19, 14 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu dzięki serdeczne za wszystkie miłe słowa i za wspaniałe towarzystwo do biesiadowania. Tylko ogród ma roczek, bo z remontem budynków zaczęliśmy 3 lata temu, gospoda ma 2 lata I jeszcze nie wszystko skończone

Czy roczek, czy 3 dla mnie jesteście mistrzami świata
sylwia_slomc... 19:53, 14 wrz 2015

Buziam
sylwia_slomc... 20:12, 14 wrz 2015

Kasiula co to za roślinka od Cię z takimi listeczkami jak igiełki? Wszystkie roślinki na miejscach docelowych i tylko tej nie jestem pewna bo nie rozpoznałam co to?
No i juki jeszcze czekają, bo w trawie to eM musi kopać nie mam siły wbić łopaty tak sucho i twardo
Katkak 20:47, 14 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiula co to za roślinka od Cię z takimi listeczkami jak igiełki? Wszystkie roślinki na miejscach docelowych i tylko tej nie jestem pewna bo nie rozpoznałam co to?
No i juki jeszcze czekają, bo w trawie to eM musi kopać nie mam siły wbić łopaty tak sucho i twardo

Listeczki jak igiełki, czy takie jak marchewka? Nie kojarzę żebym Ci coś z listeczkami jak igiełki dawała. To z marchewkowymi liśćmi to serduszka wspaniała. Sylwuś zrób fotę, bo nie pamiętam co takiego mogłam Ci dać. Pamięć dobra, ale krótka
sylwia_slomc... 21:16, 14 wrz 2015

Cyknę jutro
Katkak 21:21, 14 wrz 2015

A może o wilczomleczu mówisz? Ale on raczej nie ma listków jak igiełki.
Agania 12:36, 16 wrz 2015

Fajny klimat spotkania ze zdjęć obejrzałam...Kasiu super napisałaś o ogrodzie Sylwi, ja też ich podziwiam, ich pracę i zaangażowanie ogrodowe, trzeba mieć pasję i kochać to co się robi, a ogrody to przecież poza rodziną nasza druga miłość

Rabata u Ciebie, też ujmuje za serce i roślinki urosły i wygląda super
buziak
sylwia_slomc... 16:05, 16 wrz 2015

Katkak napisał(a)
A może o wilczomleczu mówisz? Ale on raczej nie ma listków jak igiełki.

A dałaś mi wilczomlecz? Bo właśnie trochę przypomina