Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Flower1 16:42, 14 wrz 2015

Ale pieknie , wszystko przyciete ,porzadek ,cudnie !
Borbetka 16:42, 14 wrz 2015

Bywajcie . Na razie starczy.
16:44, 14 wrz 2015
a jak gaura?

pamietasz pisałam ci, że nic szególnego ...w zeszłym roku miałam...w tym jedna została i teraz ...zmieniam zeznania! ...dwuletnia roślina jest całkiem ładna ...może troche się poklada u mnie albo kłania ...ale te motylki są takie lekkie
Flower1 16:44, 14 wrz 2015

Pieknie kolorystycznie
AgnieszkaW 16:44, 14 wrz 2015

Och, ach, bajka normalnie
Borbetka 16:51, 14 wrz 2015

Gaura ma się dobrze i zaskoczyła mnie dużą wytrzymałością na suszę. Teraz czekam czy zapadnie wyrok po zimie. Chyba jednak ją przesadzę w inne miejsce, ale zdecydować się nie mogę.
Kolory są fajne z przodu ogrodu. Tak ze zdjęć oceniam. Z tyłu bardzo mi go brakuje. Kiedy fotografuję żurawki, które mam z boku tarasu, jakoś tak ciepło się robi. Im dalej w tył ogrodu, tym chłodniej. Muszę coś posadzić tam, ale nie wiem co. Rozglądam się za rozchodnikami, tylko one tak późno startują. Może ktoś podpowie co z nimi skomponować, aby kolor był cały sezon? I to w dodatku w półcieniu? Półcień i cień to wyzwanie. Albo się wszystko wygina do słońca, albo nie rośnie wcale.

Wszystkim serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Kuba 16:54, 14 wrz 2015

ogród prezentuje się świetnie
16:55, 14 wrz 2015
Borbetka napisał(a)
Gaura ma się dobrze i zaskoczyła mnie dużą wytrzymałością na suszę. Teraz czekam czy zapadnie wyrok po zimie. Chyba jednak ją przesadzę w inne miejsce, ale zdecydować się nie mogę.
Kolory są fajne z przodu ogrodu. Tak ze zdjęć oceniam. Z tyłu bardzo mi go brakuje. Kiedy fotografuję żurawki, które mam z boku tarasu, jakoś tak ciepło się robi. Im dalej w tył ogrodu, tym chłodniej. Muszę coś posadzić tam, ale nie wiem co. Rozglądam się za rozchodnikami, tylko one tak późno startują. Może ktoś podpowie co z nimi skomponować, aby kolor był cały sezon? I to w dodatku w półcieniu? Półcień i cień to wyzwanie. Albo się wszystko wygina do słońca, albo nie rośnie wcale.

Wszystkim serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

bodziszki

właśnie sobie zamówiłam te co ma MałaMi ...kwitną od czerwca do dziś.

nadają się do półcienia cienia i na wilgotne słońce im nie szkodzi tez w głebokim cieniu moga slabiej kwitnąć.
Basilikum 17:10, 14 wrz 2015

GorAna napisał(a)
Zdjęć robić nie umiem........kokieciara
Cudnie jest, ot co
Pozdrawiam
no klamie jak z nut
jaki piekny jest Twoj ogrod super, wyglada jak ogrod palacowy
violinek 17:44, 14 wrz 2015

W..zmiesciloby sie z 10 moich ogrodkow
Poiesz Borbetko ...wiedzialam , ze masz duzy areal ..ale , ze az taki !? .dobaja mi sie Twoje kolorowe kompozycje ...wiesz , ze mieszkasz w pieknym parku ?
I juz sie mnie nie pozbedziesz